Виж френд, дали работник, дали колега, дали съдружник, винаги, когато работят няколко човека заедно се работи по някакви предварително съгласувани правила! Първото ниво на правилата се създават от графичния интерфейс! Графични интерфейси има в изобилие. Всеки с някакви предимства и недостатъци! Ако са били ненужни, хората няма да ги мислят и да инвестират труд в създаването им и развитието им! От там на сетне, коментара е излишен!
П.С. При мен Линукс никога няма да се ползва за сериозна работа без графичен интерфейс и всеки да си маже както му е кеф! Преди години заради разните разбирачи дето ми важнечеха навлязах в Уиндоус 98, а преди 6-7 години и в Линукс! Не ми достигат знанията и уменията да предлагам услуги, но пък за себе си се оправям доста добре .
абе ти сега започна да цитираш оня льольо, дето обясняваше в една друга тема, че CISCO рутерите не могли да се конфигурират от всеки по различен начин. Същия този купил сиско рутер и джунипер суич?!?! Професионално да го е*а, че даже секраетарката можела да ресторва бекъпи, сметай баце, професионализъм от глава до пети.
Въпроса никога не е в това кой какъв интерфейс ще ползва. Кажи ми примерно една причина да инсталирам 100 уеб интерфейса на линукс машина, с който уеб интерфейс отварям една камара секюрити дупки, за да си пусна фтп примерно.
Занимавам се с IT от повече от 12 години. Поддържам една камара Линукс сървъри две сравнително сложни инфраструктури, преподавам cisco в IT академия и съм проектирал и изградил не една или две мрежи и IT инфраструктури като цяло.
И след всичко съвсем отговорно ти казвам че нещата, които говориш са меко казано нелепи!
От целия си този опит искам да ти споделя, че да инсталираш webmin, webvirt или каквато там друга боза съществува е аматьорска работа. Като ти гледам обясненията за защитна стена, които си постнал, ми идва да се приключа.
Тук в този форум има достатъчно хора, които знаят кое как се прави. Ако си малко по сдържан е възможно и да научиш нещо от тях. Аз тук пиша рядко, но като ти прочетох бисерите, честно ти казвам не се сдържах братле.
Не стига, че нищо не разбираш, ами чак и спориш с хора, които са светлинни години напред от теб.
А оная глупост с конзолата и как при теб никой не трябва да я ползва и всичко трябва да се прави с графичен интерфейс, това по-добре да не го коментирам изобщо. Графичния интерфейс обаче определено не е инструмента за съсдаване на правила. Мамка му колко си невеж.
Със здраве.