Покажи теми - sauronnet
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с debian -: Apr 23, 2019, 20:41
Здравейте след дълга и безпроблемна работа с debian и версията 9 0 8 се стигна до този екран при рестарт Някой може ли да помогне последното което промених бе автоматично маунтване на нов диск 
2  BSD секция / Настройки на софтуер / Въпрос Pfsense -: Jul 25, 2017, 01:33
Здравейте, инсталирал съм pfsense на virtualbox on openmediavault. До тук с доста четене и се справих и достъпвам WAN -a  на сенс-а през браузер . Когато добавя виртуален адаптер и след това го добавя и в сенс-а като LAN започвам да го достъпвам през LAN а не през WAN, или в някой случай въобще неможе да се достъпи. Как да добавя интерфейс за лан на който да пусна DHCP така че да продължа да достъпвам и управлявам сенс-а през WAN и как да свържа хоста във виртуалната мрежа( компютъра на който е инсталитан самия openmediavault, който се явява хост за pfsens-a) така че да мога да го достъпвам със самба през vpn. ( който със 300 зора преборих). Идеята ми е да има openmediavault server който да е зад въртуален рутер pfsense инсталиран в самия OMV.
3  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / Проблем с WINE -: May 28, 2017, 13:49
Здравейте, имам сравнително малко познания с линукс като цяло ( най-вече убунту и дебиан). Срещам проблем с инсталирането ( или по-скоро стартирането ) на wine под дебиан 8.0 Инсталацията приключва успешно през терминал ( но сравнително е кратка за разлика когато съм пробвал в убунту) и след това wine не е сред инсталираните приложения и няма как да се стартира. Ако някой мойе да ми помогне благодаря предварително.
Страници: [1]