Покажи Публикации - ReD_z0n3
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Линукс за начинаещ -: Jan 22, 2012, 21:55
Добре , но бихте ли поне ми предложили версия на линукс , за да мога да се ориентирам по-лесно.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Линукс за начинаещ -: Jan 22, 2012, 21:48
Здравейте приятели. Надявам се да съм пуснал темата си в правилният раздел , ако не е така , моля модераторите да е преместят. И така нека започнем. Аз съм начинаещ в сферата на Линукс , искам да поддържам сървъри на игра позната ни , на повечето като Counter-Strike. Искам да ми предложите линукс за извършването на тази цел. Работил съм с Линукс  Убунто , но той не бе решението. След , като ми предложите линукс , ще Ви помоля , да ми дадете опътване за инсталация , работа , настройки , конфигуриране и т.н. Наистина , повечето от вас ще си помисля , дори могат да ми отговорят , по-добре да не се захващам , щом не знам и основните , неща . Но , аз се уча много бързо. Имам желанието , да прочета всеки един пост и всеки един ред със съдържание , за работата с линус. Благодаря Ви предварително.
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Как да искарам кофата на панела -: Feb 25, 2011, 19:16
Не знам , какво ми каза да направя , но в момента ми излизат супер , ама супер много папки в менюто и процесора е на 100 % ( изписва постоянно File Starting , File Starting )  Точното име е Starting File Manager ....
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Как да искарам кофата на панела -: Feb 25, 2011, 17:10
Без да искам премахнах кофата от панела ми  и сега не знам , как да е върна обратно . Цъкнах доло на менюто след това , add to panel , но не открих кофата :( Използвам Убунту 10.10
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Немога да гледам клипове -: Feb 25, 2011, 10:58
Немога да гледам клипове . Ползвам Убунту 10.10 инсталирал съм Flash Player 10 във YouTube мога да гледам примерно , но не и в vbox7 или някой друг сайт. Може ли да ми помогнете , когато се опитвам да гледам клип във vbox7 ми излиза черен екран на мястото на видео клипа и започва от доло да мига Player-а , първо се показва след това се скрива и това е :(
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Как да стартирам филе зилла на убунту -: Feb 23, 2011, 22:48
Цитат
филе зилла

ще ме побъркате от смях...   ;D  Стартирай програми с Alt+F2 името на програмата (филе зилла)

Благодаря ти :)
7  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Как да стартирам филе зилла на убунту -: Feb 23, 2011, 21:59
Въведох тази команда за инсталл: sudo apt-get install filezilla  мисля , че всичко е ок. Ама сега искам да знам , как да е стартирам :)
8  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: След инсталацията на Линукс Убунту 10.10 -: Feb 23, 2011, 21:41
Да, много по-добре ще е да държиш линукски CS сървър, отколкото Windows-ки. А и щом си се ЗАПАЛИЛ по Линукс, каквото и да научиш покрай работата си с него, винаги ще ти е от полза занапред. А и мрежите ще понаучиш. Много неща ще си изясниш, едно по едно. А ако имаш и друга машина, нищо не пречи да си имаш под ръка и един Windows.

Имам да . Още един компютър на , който е инсталиран windows XP SP3 и на него си работя от време на време , но линукса супер много ми харесва.
9  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: След инсталацията на Линукс Убунту 10.10 -: Feb 23, 2011, 21:25
Искам да попитам убунтуто , което ползвам е по-добро , за поддръжка на сървъра ( на цс ) от , колкото на windows XP  нали ?
10  Нетехнически теми / Идеи и мнения / След инсталацията на Линукс Убунту 10.10 -: Feb 23, 2011, 17:42
Здравейте инсталирах си линукс убунту . Много ми харесва лек е и е удобен за ползване. След , като споделих със един мой съученик , че съм го инсталирал , започна да се смее и ми каза , че след 1 седмица щяло да се бъгне цялата система . Има ли нещо вярно във това или само си измисля :( Направил съм всички ъпдейти и съм инсталирал всичко , както е било описано.
Страници: [1]