Linux секция за начинаещи > Настройка на програми

Как да инсталирам daemon tools

<< < (3/5) > >>

bnight:
Еми бате благодаря че ни направи вечерта по-забавна верно си уникален. Защо се мъчиш изобщо с този линукс карай си там на Windows-a и не ни занимавай и нас .

cm8391:
Еми щом си казал - ще си карам на Vista-та или на Server 2008. Но да е нещо по-ново. Слагам си БОЗАТА и няма да имам проблем. Щом получих такъв съвет от сайта на Linux, значи трябва задължително да го направя.
Затова няма скоро да има потребители на Линукс - от глупави съвети.

triplek:
/офф
Хехе. Хакер.

crasher5:
Ама, че сте лоши тука на "сайта на Linux" защо поне един от вас не помогна на човека като му даде съвет - я, да прочете man-а на mount, я да си запише исото на диск Ей, значи разочаровате направо
Сега...
Първо направи един фолдър на десктопа си. Кръсти го примерно Ivan.
След това отвори пак конзолата и напиши: "sudo mount -o loop /пълния-път-до-исо-имиджа(трябва да завършва с .iso задължително ) /home/юзърнейма-ти/Desktop/Ivan" след което като влезеш в празния фолдър на десктопа си, ще намериш това,  което търсиш вътре.
Иначе не е лоша идея да се четат документациите (man deamontools и хелп файловете най-малкото), пък от време на време и Гуугъл не разочарова (както хората във "сайта на Linux")
А сетих се, че такива "сайтове" за взаимопомощ имат правила или най-малкото поне очакват да кажеш над каква ОС си наложил системата си на терор и длоно насилие.



cm8391:
Ами щом с Линукса не мога да работя...
А и без това какво да правя на Линукса освен да слушам музика?
Пък на БОЗАТА поне ще имам работа - игри, програми и преинстали. Щял съм да преинсталирам - не ме бърка - пак ще имам работа

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница