Покажи Публикации - GattaNegra
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 44
46  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Feb 02, 2011, 18:22
 ???
 накратко
идиота с горелката няма да се спре ако изтребиш кучетата. той ще си остане идиот.
с горелка.

неграмотните хора, които нямат пари са едно нещо, неграмотните тузарчета, пратени на у-ще с джобни и нови тетрадки - друго. Едните работят на полето, за да хранят семейство, другите пушат по кафенетата и залагат джобните си на ротативки.
Нямащите пари си остават неграмотни и прости, а тези с парите се превръщат в комплексирани тъпанари в момента, в който разберат, че парите не са всичко, и ако са имали пари да си платят домашните днес утре може номерът  да не мине. Те са тези с горелката обикновено.  Такъв човек обикновено е лишен от елементарно домашно възпитание и не е получавал ласка и гриж като малък, на което се дължат психичните отклонения.

Бе да бе, няма пряка връзка, освен методите, които трябва да се ползват. Бой с лопатата, грес в гъза, антифриз с фуния...

 В скоби - честно да си кажа на мен идиотите, които си паркират както си щат ми късат нервите доста повече, отколкото някакви си кучета.

47  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Feb 02, 2011, 16:50
Да но всичко това автоматично се решава с приспиването на въпросните животни.
Ок, добре, да се приспят. Хуманно, с инжекция.
Но това не решава проблема.
Защото нови ще бъдат изхвърлени на улицата.

Идиотът с горелката и триона просто няма да си намери помияр за тероризиране.
Да, ще посяга на домашни кучета, такива от обяви или направо на хора. Това психопатите са индивиди с патология, не можеш да ги разбереш лесно.

Побеснелият родител няма да избива рандом песове.
Винаги ще избива рандъм песове.
Озверелият човек не мисли.
Един в тълпата да озверее скачат всички.
Виж за пример БГ-мама.

Ще ти дам пример от живота:
Седим с един познат и неговото адски зло куче с намордник и каишка в парка. Лаф-моабет, семки, бири..
Едно 8 годишно хлапе (както се оказва постфактум) се затичва към нас, майка му по него.
Моят човек крещи : "Кучето е лошо, хванете детето".
Майката хваща детето, но то ревва " Искам бау-бау".
Ние в един глас "Кучето е лошо, хапе! Пазете детето!"
Детенцето обаче реве та се къса и майката небрежно го пуска да си играйка.
Пет минути по-късно идиотчето се завира на кучето в устата, докато ние се дзверим в екрана на лаптопа и търсим отворена мрежа.
Става патаклама, детето е на земята, реве, кучето почти събаря пейката, сяда отгоре му и му пуска лиги в лицето. Майката обезумява.
"ама как може такова куче!"
Ми може, за това е вързано и с намордник и с нашийник с шипове, и беше предупредена 15 пъти.
Питаме "Защо пусна детето?" тя " Ми не знаех, че е лошо кучето".
Въпросното куче е жестоко малтретирано от деца като малко и не може да ги понася.
Никога не е хапало, но не се знае.

"Ела мами , кучетата са лоши , хапят".
БАМ! Генерализация!
Е как са лоши, бе, джанъм, като ти преди 10 минути вреше същото това дете в лапите на едно коли 15 метра по-надолу по алеята! Тогава не бяха лоши, нали?!
От там насетне на детето се насажда страх, че кучетата ХАПЯТ. Всички кучета. Е, каква връзка с животните има тоя бъдещ индивид, освен да се напикава от страх, когато види куче, и после да вземе горелката, когато стане голям и силен?

Отплеснах се.
Та драмата е, че много хора не мислят, а се тюхкат постфактум.

 
Ще престанем да бъдем на вечното първо място в ЕС по брой заразени с тения.

Ми да ти кажа ние сме и на първо място по неграмотност на децата.
Ако родителите си възпитаваха децата да не си лапат ръцете без да ги мият и ако майките вместо да си зарязват чаветата по пясъчниците да ядат пясък, докато си пушат цигарката, вероятно нямаше да сме на 1 място по тения.
А и нали знаеш "ако не е стояло 2 минути на земята няма проблем". Колко пъти си виждал някой да си изпусне цигарата или сандвича на земята и да си го пъхне пак в устата?

В случаите с нахапани хора ще си има конкретни виновници, които ще бъдат глобявани, а не баба Пена дето хвърляла наденици, ама кучето не било нейно.
Ми тя Пена си е виновна и в момента. Ако иска куче - паспорт, ваксини, чип, двор, колибка, верига, пък нека да си мята надениците.
Или да си плаща глобата.
Ма дразня се. Да ти намеря ли конкретното предаване с тоя репортаж?

И най-вече, ще бъдат приспивани хуманно, а не с антифриз, лопата и т.н.
Това няма общо. Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Така и проблемът с бездомните кучета също така няма нищо общо с този с паркиралите неправилно коли, така че не виждам къде е необходима сериализация в решаването им, може съвсем спокойно да ги решаваме паралелно :)

Как така нямат?
Щом някакви РАЗУМНИ (?) човеци имат право да "назидават" кучета чрез мъчения, защо аз да нямам право като разумен човек да назидавам други разумни хора за постъпките им?
48  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Feb 02, 2011, 15:16
Едното по никакъв начин не пречи на другото и не виждам какъв е проблема от една страна да ги глобяват, от друга страна да приспиват бездомните песове, които никой не е осиновил до 48 часа.

ИМЕННО! приятелю! ИМЕННО!

Гледай сега, почти си ме разбрал.
Но почти.

Историята за дакелчето/мопсчето/немската овчарка, изобщо кученцето, което си било на ред, когато го купили от зоомагазина/развъдника/симпатягата, с когото са се запознали на кучешката поляна, обаче после на един/5/12 месеца кучето се разболява от някаква скъпо струваща гадост и бива изритано на улицата да се оправя както може знаеш ли я?

Ако успеят да въведат по-ефективен контрол с въпросните глоби, още по-добре.

Ти един такъв идиот, wannabe стопанин няма ли да го глобиш?

Сега, когато си направил тая великодушна крачка към мен, ще си развия и другата мисъл.
Обикновено човека с горелката или резачката няма наистина проблем с даденото куче, а някаква друга драма в своята си глава, вероятно свързана с човечеството. Само извинението е, че кучето го е ухапало или е лаяло и т.н.
Все пак, ако намерим един, който наистина е убил някакво куче, защото е алело или му е направило нещо, много вероятно е да се окаже,че не е точно това кучето, но той е хванал едно , някакво там куче и му е светил маслото.
По същия начин, както ако детето ти се върне нахапано и разревано няма да имаш нерви за очни ставки, а ще хванеш лопатата и ще трепеш на ред. Няма да те интересува кафяво ли е било или черно, малко или голямо, просто озверля ще трепеш и това е. Ето това не е правилното.
Има един важен детайл тук.
Кучетата, които с годините стават "нашия Шаро" или " Нашата Сара" или каквото там, обикновено са достатъчно с акъла си, да знаят, че ако искат папане и да няма ритници, трябва да са кротки и сговорчиви.
Рядко едно такова куче посяга на човек.
Псетата, които хапят и посягат рядко са кварталните галеници. И когато излезеш да трепеш зли помиари рядко ще намериш точно тях.
Ето това е причината в повечето случаи кварталния галеник да си го отнесе, защото е доверчив, а злото псе отдавна да е забегнало нанякъде.
После има вайкане "Ама тя Мара на никого нищо лошо не е сторила", а нахапаните да викат " нека".

Далеч съм от мисълта, че лелките, които хвърлят храна от балконите или излизат да хранят кучетата специално с репликата " аз от колко много се лишавам" постъпват правилно.
Мисля, че към глобените трябва да прибавиш и онези, които отиват в приюта и изкарват любимите си кучета само за да ги пуснат обратно по улиците.

Но си оставам против мъчителните методи за изтребване на нежелани животни.

В тоя ред на мисли - идиота, който паркира тъпата си кола така, че трябва да му обера мръсотията за да мина е за разстрел. Дразни ме (лае ми). Само че ако му отсека краката до коленете няма да ми се размине само със 100 лв глоба.

При нас от трамвайната спирка към мя блок има 400 метра тротоар, по който не може да се върви от коли. Трябва да ходя по улицата. Да ме сгази нещо. Трябва да се залеят с киселина тия хора (лаят ми).

Методът с насилието за назидание може и да проработи с идиота, когото се опитвам да отуча даа паркира във входа ми - ако ум отрежа краката може би следващият ще се замисли дали да паркира там.
Обаче животните не четат вестници и няма ка кда разберат защо точно Пешко е осакатил някакво куче в някакво село през девет села в дванайсто.

Разбираш ли накъде летя?


49  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Feb 02, 2011, 14:25
666 дявола или хитлер, или дет метъл?
какво изразява, или защо е нужно, какво да мисля за отношението на съфорумеца към света и околните, това се чудех.
50  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Feb 02, 2011, 13:58
Офф
Нау..
не.
Не мога!

Ок, драги ще ми кажеш ли защо според теб някой пръска 500 - 1000 лв за куче и го изхвърля?! Ами вероятно, защото не му пука!
Това, че се избиват няма да помогне, ако има кой да пускановикучетапоулиците!!!
Разбери!
Чипирането не зная дали предизвиква тумори, но ако започнем в тоя ред на мисли:
каишката може да задуши животното, ако се закачи някъде,
чипирането предизвиква тумори,

А храненето с разни помии, блъскането със стероиди и кучката да ражда като разпрана или да не и се дава да излиза навън, когато е разгонена не предизвиква тумори, така ли?!

За всичко си има извинения, и то какви.
Трябва да се гледа обаче цялата картина.
Идиотът, който развъжда мелези трябва да се глоби, мелезите да спрат да се пускат по улиците и ТОГАВА да се броят кучетата за избиване!

Ще си направя тема за защита от идиоти!
51  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Feb 02, 2011, 11:46
То бива да няма смисъл, ама има граници.
Мисля, че минавам всякакви граници на собственото си търпение, като пиша отговори тук.

Не мисля, че има смисъл да споря с фанатици, но ..

ГейТУей, моля ти се, кажи ми, че ми говориш на "вие" от уважение, а не защото ме слагаш в тълпата хипита, за които говориш?

Добрев, задавам въпроса за никнейма ти, защото ми стана интересно с какъв типаж комуникирам. Хората с 666 в никовете обикновено са еднотипни. Какво ми говори никнейма ти ще ти кажа в друга тема или на лични, ако те интересува - да продължаваме оффтопика тук.

Значи първо - естествено, че ще обвиня общините и неработещата система, като видя, че нещо не е в ред. Не ми е работа АЗ да съм системата, но по силата на демокрацията мога да следя дали тя работи. А тя НЕ работи.

Именно, защото има глоби за кметовете и ВЪПРЕКИ това има бездомни животни аз си вадя извод, че системата НЕ работи.
 
Не ми харесва идеята да изгледам тонове репортажи и предавания за да давам цитати за обосновка, но ако се налага ще го направя.
Цитирам по памет разни случаи:
Кучета нахапват някаква, после кучеприбирачите отиват и хората наоколо " ама не, това са наши кучета, те не са улични, не са хапали!" А къде живеят въпросните? На улицата, обаче като питаш: " Ето тук, на двора!". И сега ми кажи как така не са виновни общините , като за да е "твое" едно куче или там каквото и да е животно ти трябват документи. А видимо и невидимо тези хорица си нямат такива. За което, само заради споменаването на " Наши са" пред други хора, нежели пред камера, общината трябва да глоби хорицата без документи и да затвори кучетата.
Да, именно да ги затвори. Казвам го с ясното съзнание, че не съм варварин и както не желая да се ИЗМЪЧВАТ животни, така и не желая да легна да ме изядат.
Да ги затвори. Чакай малко.
Къде да ги затвори? В приютите, къде. Да де, ама тия приюти са перални на пари.
Хората, които ходят и хранят и снимат кучетата там (лоялна съм към познатите си, за това няма да казвам нищо по въпроса!) го правят с голям страх. В тези приюти не е разрешено да се снима. Защо ли? В тези приюти животните умират от глад и се ядат едно друго, въпреки, че храна на документи има, защото има дарения. Пак в същите приюти животните биват пребивани, за да се икономисат и откраднат средствата за инжекции.  И всички сме виждали " кастрирани" кучета да раждат.
И тези случаи в нашата мила родина са доказани и документирани. И за да е по-ясно, попитай пет младежа които са работили за екоравновесие и ще видиш, че поне един ще ти ги каже тия неща. Особеното е, че понеже са стадо, няма да отидат да сигнализират, а ще се оттеглят отвратени. И нещата си остават същите. Само че нека да се не заблуждаваме, че държавата не знае за тези злоупотреби. Знае и още как, но никой не го е еня.

Още едно нещо  - от къде идват въпросните улични кучета?
МИ НЯМАМЕ работеща система за чипиране и следене на животните. И когато се заговори за задължителна кастрация на нечистопородни домашни кучета, които не участват в изложби и турнири и не са годни за разплод,  всички  вкупом ревват " против" . После си пускат мелезите да тичат, те се размножават яко  с домашни и недомашни и така поне една кучка ражда.
Ако е късмет да е домашна кученцата безразборно се подаряват на който падне, после някои от тях се озовават на улицата, други отиват за храна на нещо по-голямо и само малка част от тях успяват да станат домашен ЛЮБИМЕЦ наистина ... Да дам обяви за пример? "Подаряваме кученца спешно" ... потърси си сам.
А ако е късмет да е кучка от улицата тя си ражда в някое кьоше и в зависимост от сезона кучетата оцеляват или не.
И това само защото егото на тъпанара не му дава да клъцне песа. После има " ама той избяга", "ама блъсна го кола"...
Ако е котка ще има " Ама скочи от прозореца, милия ми пуфчо, не сте ли го виждали?" ОК, отплесвам се малко.

Вторият номер е да си вземе някой си куче, и понеже на предишните стопани не им пука и не проверяват, това куче пораства по-голямо, отколкото се очаква, или не е добър боец, или лае много, или има косми, и то се озовава на улицата.
Да ви дам ли примери колко ПОРОДИСТИ кучета са открити преез изминалото тримесечие на улиците в София? Наистина няма как да се знае с точност дали породата е Чиста или Смес, но когато кучето видимо има домашни навици и е социално, носи белезите на породата и т.н. повечето разбирачи си позволяват да кажат " това е може би еди каква си порода". И това не са хора, които искат да изкарат СОБСТВЕНОТОЧ си куче " ама не ви ли прилича на това-и-това", а нора, които дават оценка.
Защо ли тези породисти и най-често едри кучета се озовават на улицата, как мислиш?

Нужен е контрол над домашните, първо, и след това да се види как тоя контрол се отразява на недомашните.
Не ми се спори по тая тема с кастрациите. Все пак си позволявам да си изкажа мнението.

Единственото, което АЗ персонално искам е да не се измъчват животни.

Освен това ми се иска да не се убиват животни на ред по улиците, а да се намери работеща система.
В развитите страни симпатичните животни се осиновяват, а злите се приспиват с инжекция, като процесът е прозрачен и контролируем, не както тук.

И да - ще се пенявя, защото откачалки с комплекси винаги ще има и винаги ще има някакви идиоти, които искат да мачкат с танкове, да късат с клещи и да се наслаждават на нечия агония - дали ще е лов на вещици през средните векове, измъчване на пленници и евреи през съответните минали години или доволно цъкане с език, когато някой мъчи по-слабите от него - все е тая.

Въпросът, който МЕН ме вълнува е:
"Когато на Гошко му се прииска да изгори кучето пред блока или пекинеза на съседа с горелката за забавление и да овеси лапите му на простора си, да знае, че го грози такова и такова наказание" - т.е., че насилието над животни е инкриминирано.

Естествено, ако псето на съседа или кучето от входа започне да хапе, ще се обадя където трябва за да се вземат мерки.

Не си мисли, че съм идиот, който ще си отреже дясната буза на задника, за да нахрани някой пес на улицата!

И ще те помоля да се о п и т а ш  поне да  п о м и с л и ш  какво съм написала  преди да се отпениш с някоя гадост в отговор.
52  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 28, 2011, 20:36
гейт,
Забелязвам, че хора като теб много обичат да поставят етикети, и то неправилни.
Най-редовно ми се случва когато помоля някой да не си мята боклука на тротоара да ме етикират като " природозащитничка".

Това е крайно тъпо.

Просто има разлика между "правилно" и "грешно".

А ти кой си, да те питам, че да имаш правото да определяш кой има правото да диша, и кой-не.
53  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 28, 2011, 20:32
dobrev666,
Би ли бил така добър преди всичко да ни разясниш какво точно се опитваш да кажеш с това 666 в никнейма си на света и себе си?
Грозен си като дявол или си зъл, лош сатанист с черни нокти?
Или искаш да избиеш и нещо друго освен бездомните кучета?

По повод неграмотната статия:
"Обитавал гробищния парк" УАТ ДА ФАК?! Каква работа е имал там да ОБИТАВА? Призраците обитават такива места, не живи хора. Освен, ако не им се плаща за това.
Тази статия може да се ползва и като довод защо трябва да сменим правителството, та да няма бездомници, или защо по гробищата трябва да има денонощна охрана, която да гледа не само за такива неща, но и за цигани, които крадат от гробовете.

Тази статия не е довод защо не трябва да има бездомни кучета.
Замисли се - следващата статия, в която пише как пъпчиви наркомани са заклали бабичка би била извинение да изтрепем дрогите.
Следващата, в която пише, че скинари са заклали просяк или са го залели с бензин би трябвало да мотивира купища хора да изпогърмят всички младежи с татуировки, които видят.

Единственото, което прочитам в тая статия е:
- социалните служби в Дупница не работят и някакъв клет човечец е спал на гробищата или близо до тях при минус намколкоси градуса.
- Община Дупница е за бой, защото позволява на клошарите да спят по гробовете.
- човек е намерен разкъсан в и около гробище в Дупница.
- човек е починал на гробищата или близо до тях .

Не пише обаче дали има някакви доказателства, че именно кучетата са го убили.
Да, много е удобно да се приеме, че е разкъсан жив.
Но я си представи, че си е починал тихо и кротко и чак тогава са го изяли?

Не ме разбирай погрешно - находката е шокираща, фактите - потвърдените имам предвид - са гнусни като не знам и аз.
Лично аз съм потресена.

НЕ трябва да има клошари,
НЕ трябва да има когото и да било освен умрели и стражи нощем по гробищата.
НЕ трябва да има бездомни животни.
НЕ трябва да се допуска такава безотговорност, за каквато четем.

Но това не е мотивация да излезеш с пушката. Може би обаче ще се замислиш за кого ще гласуваш следващия път.


54  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 28, 2011, 16:02
 O0
Предоставям ви правата.
За животните съм се отказала вече да споря с вас, защото не привеждате разумни доводи, а пишете откачени неща, обаче по темата с религиите и църквите мога да се пеня колкото искаш.
55  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 27, 2011, 23:34
Идва ми да пусна тема за защита от религиите и модите.
Честно...
56  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 27, 2011, 01:23
Да те светна от сега, че тоя проблем никога няма да има решение.

Една мила дама си е поставила доста морбидна цел - да преведе и опише в статии разкази за възможно най-всички престъпления и престъпници.
Сайтът се казва Криминални Досиета.
В тая библиотека на престъпленията можеш да прочетеш как хора, убили по 50 - 100 души или изнасилили 20-30 деца получават 10-15 години затвор.

Такива общества надали биха позволили бедничките пухчовци законно да се превръщат в бургери и палта. 
Такива общества обаче също така не биха могли да се преборят и с корупцията и тъпотията на политиците, които сами си избират.
Именно корупцята, склонноста на този и онзи да "бутне" или да му "бутнат"  нещо за да се случи това или онова или за да направи или не прави нещо е една от основните причини за кучешкият и други проблеми..

Дори да има разни граждани, отделни единици, които не се кефят на режима, системата, властимащите и начините, по които се случват нещата, овцете винаги ще ги стъпкват. Независимо дали се опитват да променат нещата за добро или лошо. Стадото просто се кефи да има сигурността на залитащото равновесие и се гмурка в чужди убеждения без да мисли.

Хората са единствените животни, които съзнателно и с кеф се самоубиват всеки ден по малко с пушене и пиене и опасни за живота професии,.
Но не сме уникални само с това, разбира се.

Животните - повечето от тях - се стараят да научат малките си да оцеляват.
Предават допълнително придобитите знания на потомството си. Пример - домашната котка често може да научи децата си да ходят на правилното място за тоалетни нужди сама. Или да просят храна, или да отварят врати.

Хората обаче или предпазват децата си прекомерно и ги задушават, или ги мятат в живота и ги оставят " да се развиват". Малко са родителите, които успяват да научат децата си на отговорност и да им покажат къде са границите.

Именно от ненаучените боклуци, парвенюта и лекета с мания за величие идва помиарският проблем, че и какви ли не още.

Относно темата, микро-темите в нея и тоновете глупости, които ще изпишем - те също нямат смисъл.
Помисли си дали изобщо си струва да си амортизираш клавиатурата точно тук.


Призовавам ви да порастнете и да спрете с идиотските теми и изказвания.
57  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 27, 2011, 00:21
Ъъ.. Извинявайте, Ваше Председателство, но не виждам никой да се вайка.

Към безумието, с което е започната темата добавих собствените си безумия.
Или не е разрешено накой друг да ръси безумия, освен Избраните?
58  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Гражданска организация за защите от бездомните кучета -: Jan 26, 2011, 19:46
А аз искам да се изтребят/отменят както следва:

* родителите-мърлячи, които не се грижат за децата си и не ги възпитават правилно така, щото те като членове на обществото в по-късен етап да са способни да взимат правилни морални решения;

* циганите - само крадливите и миризливите.

* наркоманите

* хомосексуалистите

* престъпниците - затворниците ядат и спят благодарение на моите данъци. И съдебните процеси са им много.

* за изнасилвачите и педофилите да се въведе следното: на венозно хранене и с катетър, напълно обездвижен изродът се поставя в стъклен аквариум, отрязват му се пръстите на краката и се пускат мравки. Колонията го яде жив.

* сираците. - и те ядат и спят благодарение на моите данъци.

* да се отмени задължителното безплатно начално училище или да се въведат данъчни облекчения за бездетни. От къде на къде моите пари да плащат чужд кеф?

Освен това може би е добра идея да се въведе следното:
* Поп-фолк, рок и рап звездите и музиката им да са достъпни за публиката след 00 часа по телевизията.

* отделни канали за футбол и останалите спортове.

* пълна забрана за наблюдение на мачове и концерти на живо.

* пълна забрана за ползване на автомобил за разстояния под 5 километра в рамките на града и под 3 извън населени места.

* Данък деца - и да е доста висок.

* Задължителни психо тестове при :
- издаване на шофьорска книжка;
- забременяване (ако не го изкара -аборт, лечение и забрана за следваща бременност в срок от 5 години)
- сключване на договор за доставка на Интернет с частни абонати.  Ако лицето не изкара теста техниката се конфискува в полза на държавата.
- задължителни тестове на всеки три месеца за шофьори, учители, държавни служители и лекари.

* каторга за бизнесмени и политици, хванати във финансови или имотни измами.

* каторга за родители, чиито деца имат слаб успех в училище.

* задължителна химическа кастрация на следните групи:
- болни от генетично предавани болести;
- хора с алергии;
- дебели хора
- грозни хора
- хора с IQ под 100.
- хора, работещи в стресова среда
- хора, работещи в нездравословна среда
- инвалиди
- деца от бракове между роднини

59  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Тема за помиарите -: Jan 24, 2011, 16:16
Аман от неграмотни постове и осакатени схващания.
Върго, що ли не се чудя защо ли те заварвам тук...

Уплашило му детето кучето, той удушил кучето, пребил собственика и отишъл в затвора.
Че пък собственика се бил и обеднил преди това.
Ми обеднил се е, като си е платил поправката на ченето.. нормално...

Ми то няма да се озадача ако прочета утре, че тоя и човек е утрепал - щото примерно му е ОБИДИЛ детето или го е разревал...
Недай си боже някоя даскалица да му залепи шамар...

ха!
какви ли още простотии има да прочета ако отворя на предните страници.
60  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: ROKO НЕ ДОЙДЕ! -: May 31, 2010, 16:09
Ехх, троле....
Не, доведох само още един линукс-фен.
Но в кръчмата имаше котка, и дори на Червото му хареса идеята да се социализира с нея.

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 44