Покажи Публикации - jet
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 215
31  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jan 04, 2023, 15:46
Колко поетично - сега религията е на мода - закъснели са само с 2000г. А и им се отвори мнго работа на поповете заради Украйна, щото джуджето ви няма спирка.
Руснаците са спецове по милионите жертви, ама ти явно си спал в час по история (за разлика от часовете по пропаганда).
100 г. Русия се опитва да прескочи капитализма - мъчат се да минат от феодализма към нещо като тюрлю гювеч - дори не могат да решат какво точно и накрая пак изходно положение (разкрачен стоеж). Ще си повтарят упражнението докато си научат урока (или някой не им даде такъв).
А цените на нефта и газа са на нива от преди войната.
32  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jan 03, 2023, 21:41
Аре бегай у лево (или на иСток) - там нема капитализъм.
33  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jan 01, 2023, 00:45
А на 30 Дек. 1922г.  - се пръкна СССР.
34  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Dec 31, 2022, 17:04
Че за какво им е тази сперма - нали печелеха войната. Най-добре и място да си купят за двато метра под земята (ако им намерят задниците).
35  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 30, 2022, 02:45
А путин им спираше газа.
После се обърка и вместо в Донбас отиде в Киев...
Ник колкото и да си повтаряш глупостите това не променя нищо. Дори швабите усетиха накъде духа вятъра въпреки че им скапва икономиката.
Някакъв руски политик даже рИвеше, че запада ги нападал още от 1968г. насам от Чехословакия, а после от Унгария - нагли блядки.
36  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 29, 2022, 19:15
Какви "окупанти" 2014 в ЛНР и ДНР..
Разбира се, че според руските СМИ, такова нещо няма.
Цитат
On 12 April, unmarked pro-Russian militants led by Igor Girkin seized the Donetsk city office of the Ministry of Internal Affairs
Случайно Гиркин е руски гражданин и случайно бивш ФСБ. Имало е доста подготовка. Случайно всичко става след майдана и участниците някак са се въоръжили - не е лошо за миньорски район.
Така някой ден може да тръгнат и да "освобождават" рускоезичното население от тормоза във Варна (щото са ги вкарали в ЕС и НАТО насила) - град стали верия 2.
37  Програмиране / Web development / Re: php ziparchive -: Dec 29, 2022, 18:59
копирай ги тук в блок за код
38  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Dec 27, 2022, 17:20
Жената я командироват да ви оправи демографските проблеми.
39  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 24, 2022, 22:41
Гога, онези ракети ли, дето натискаш копчето и нищо не става.
Украйна освен зърно производител е и голям световен производител на стомана. чугун, никел, живак, титан, пулпа за хартия. Нямаш си и идея колко зависим е светът от украинските торове (иначе няма папо). 50% от съветския износ на суровини е правен от Украйна.
Ами Неон-а и Криптона - онеази благородни газове за чипо-производството - пак Украйна държи световния дял. Само заради тези неща си заслужава джуджето да бъде изпържено.
Сори ама и тези твои прогнози ще отидат в кошчето (както онази отпреди нялко месеца дето Путин щял бил да се ядосал и от Украйна нищо няма да остане).

И един поздрав за спеца - Пинк флойд по еврейски:
https://www.youtube.com/watch?v=D97gP-1zyqQ
40  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 24, 2022, 17:16
   Ама ти сериозно ли мислиш,че Украйна ще завладее Русия ?  :o
Ти четеш като дявола евангелието.
Ще ти кажа какво ще стане. Русия ще си подвие опашката обратно (на*кани, като ще изкарат, че нещо са победили) и 50г. ще се мъчат да правят перестройка и  да подкарат икономиката си (загубена кауза). Инвестициите ще се върнат в Украйна (това е едно ново голо поле, което се отваря, след като китайците се о*каха и е пълно със суровини на пъпа на Европа, а са и хранителен и енергиен производител, оказа се, че имат и газ и нефт). Руснаците ще почне да им се иска да получат украински паспорт/работни визи (като на макетата БГ паспорт или навремето поляците - немски такива). Този път няма да минат с руския език.
Рашките пак ще са бедните роднини и дори да им се напълнят магазините със стока (вносна естествено), ще гледат като гаврошовци, щото няма сухо.
Понеже руснаците няма да искат да плащат поразиите си, ще има нещо като двете Кореи (братски народи).

А като говориш за остъкляване - не забравяй, че се водят военни действия на 400 км. от Москва - познай кое стъкло ще е по-качествено. Но няма нужда и от ядрено оръжие - една "авария" в московска АЕЦ и 10 000г. ще е дезифекцирано от хлебарки там. Да, малко по-трудно е от да взривиш мол, но не невъзможно - няма и да разберат откъде им е дошло - кого точно ще нападнат тогава. Или пак ще го пишат, че руски войници са пушили не където трябва. Видя се, че ПВО няма (всичко е на фронта). Досега всчики взривове/пожари в руски предприятия са с неуточнен произход.
Песков вече обяснява, че били демилитаризирали Украйна (т.е. няма нацита там повече), а Путин в прав текст заяви, че искал да спре войната (а не спец. опрацияата) - т.е. не си спазва собствения подписан закон, че няма война. Явно ла*ната почнаха да удрят вентилатора.
41  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 23, 2022, 05:42
Ами гледай накъде отиват нещата.
42  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Dec 23, 2022, 04:52
Любиия ми савецки самолетоносач Адмирал Кузнецов се запали на дока- пак.
Гога - Пейтриът са ракети за въздушна отбрана (срещу дребни диктаторчета - фашаги). Американците тряба да им дадат АТАКАМС ракетките и руската армия е до там. Целия Крим ще е в обсег - пожелавам им успех на рашките с военни бази там. Севастополската база е вече празна. В обсег ще бъдат и доста съветски бази в Русия (някои бомбардировачи вече го отнесоха) - макар, че руските СМИ мълчат като пут*и.
Оказва се, че из Русия действат и много партизански групи несъгласни с властта (вчера още един московски мол изпуши с няколко експлозийки). Изненада - нито един гражданин пострадал, а мола не става за нищо - така се прави, а не да бомбиш жилищни блокове. На дребното диктаторче още не му е минало през главата, че може да се случи някой саботаж в някоя от многобройните му АЕЦ-и и бункера няма да му помогне.
Тепърва се сети да нарежда противовъздушна отбрана пред Москва, щото някои украински дронове достигат и по-далече вече. Да не забравяме, че съветското самолетостроене беше концентрирано точно в Украйна.
43  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 22, 2022, 00:05
Скоро руснаците ще почнат да учат украински.
44  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Dec 19, 2022, 20:37
Онзи ден Ердоган откри голямо газово находище край Истанбул и твърди, че е най-голямото в Европа. Работят го от 2020г.
45  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Що е то екология и има ли почва у нас? -: Dec 19, 2022, 20:25
https://www.dnevnik.bg/tehnologii/2022/12/19/4429976_solaren_avtomobil_izmina_s_edno_zarejdane_1000_km_za/
Тези си играят на ТНТМ с единични бройки прототипи на цена, която дори не можете да сънувате.

Тука едни вече почнаха серийно производство.
https://aptera.us/reserve/
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 215