дай цифри
Има 2 по-60 и няколко и един над 100 (не помня колко точно)
Освен да се пробва да се направи ново копие на повредения диск на друг диск но с друга програма, това за сега ми идва на акъла на мен
Как така не помниш точно- даваш лист на имидж файловете които си натворил и ти показва точно.
Аз очаквах да ми кажеш имидж файл голям около 460 ГБ (толкова ти е партишъна с данни според ранните ти картинки), ама ти ми даваш плявата от 60-70 - което са партишъните с операционната ти система (Уиндоус) и рикавъри партишъна и затова ти няма файловете.
Пак ти казвам - гледаш грешните партишъни!
Наистина нямам имидж с размер 460 ГБ - нямам причина да ви лъжа, нали ми помогнахте да си направя имидж с Clonezilla, имиджа който го имам от нея изглежда по-този начин, да се гледа диск 4 най-отдолу:
Нямам представа какво точно е правила Clonezilla но след работата и това имам, нямам друго
Сега, дали е клонирала целия диск или партишъните му само - незнам, явно партишъните му е клонирала и тях съм сканирал да си потърся инфото.
Имам чувството че явно Clonezilla не е успяла да направи имиджа както трябва, незнам защо, наистина нямам представа какво вече да си мисля...
Да, повредения диск върху който са данните ми е 320 ГБ