Linux за българи: Форуми

Нетехнически теми => Идеи и мнения => Темата е започната от: stockton в Feb 25, 2004, 21:47



Титла: SuSE mirror
Публикувано от: stockton в Feb 25, 2004, 21:47
Ot izvestno vreme podgotvjam mirror na SuSE . V goljama stepen e gotov,shte byde dostypen ot BG adresnoto prostranstvo s ne losha skorost. Bih zhelal da chuja ot eventualnite zainteresovani potrebiteli kakvo (sprjamo originalnija saijt na SuSE) biha zhelali da vidjat tam? Sys sigurnost shte ima ezhedneven sync na vsichki updates,kakto i cjalata FTP distribucija na SuSE 9.0 (i386) Ta s dve dumi,nabiram idei,izslushvam zhelanija i prochie. Vsjako mnenie shte bude izslushano i preceneno :)
10x predvaritelno


Титла: SuSE mirror
Публикувано от: alabal в Feb 26, 2004, 02:11
Когато използвах SuSE, най-много ми липсваха пакетите от неофициалните огледала с пакети, а също така тези на които излизаха новите версии на КДЕ, ГНОМЕ и Xfce.


Титла: SuSE mirror
Публикувано от: kennedy в Feb 26, 2004, 07:51
ха сега де. искам новите версии на програмите от сусето. всички пачове. цялата документация на български.искам поддръжка но-лине. искам мама и тате. <-- това в кръга на шегата. това което си започнал е добре, нещо като е-маил известяване за нови версии на програми или за излизане на пачове ще ме заинтересова.


Титла: SuSE mirror
Публикувано от: CaBA в Feb 26, 2004, 12:43
супер! браво,stockton!
ако е възможно да има и хранилище с неофициални пакети на по-нови версии на някои програми (като licq, щото в ЗуЗЕ все е 2-3 minor версии назад от актуалната). ако се интересуваш, мога да ти пратя и rpm на  англо-българския речник kbedic на Радостин Раднев.