1
Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / Re: Въстановяване на повреден ext3 partition
-: Днес в 16:12
|
||
Започната от while - Последна публикация от Acho | ||
Смятат фактурите за ДДС-то. И са много заети.
|
2
Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / Re: Въстановяване на повреден ext3 partition
-: Днес в 16:11
|
||
Започната от while - Последна публикация от spec1a | ||
Какъв ден е 14-ти ?
![]() |
3
-: Днес в 15:33
|
||
Започната от while - Последна публикация от Acho | ||
Пък и 14-ти наближава.
|
4
-: Днес в 15:27
|
||
Започната от remotexx - Последна публикация от spec1a | ||
Ти май си забравил (или така ти изнася...) как в Румъния абсолютно Имам "Речник на чуждите думи в Българският език" издание на БАН,1978 г. Та там дефиницията на тази перверзия е: "педераст - мъж,болен от педерастия" и по-надолу се обяснява що е то педерастия... Изкаш да ми тестваш общата култура ли: синоними на педераст: хомосексуалист, педал, духар. Да се използва "гей" е нагло, това е новоговор,въвеждан от соросоидите ... Няма как в България през 1978 г. да е имало фашизъм,нали. |
5
-: Днес в 15:18
|
||
Започната от spec1a - Последна публикация от 4096bits | ||
Ако наистина е корумпирана ли?
Тази пача беше разследвана в собствената си държава, когато отиде в евро парламента ислед това стана и президент. За сделките за десетки милиарди с Файзер, уреждани с смс-и да не забрави? Които смс-и след това "изчезнаха". Повече от корумпирана е. И нещо покрай мъжа ѝ имаше, |
6
-: Днес в 15:16
|
||
Започната от while - Последна публикация от 4096bits | ||
Сигурно е.
Счетоводителите не взимат лоши пари, когато има работа. Повечето. |
7
-: Днес в 14:49
|
||
Започната от remotexx - Последна публикация от 4096bits | ||
След това въпреки прогнозите за пълна победа на следовник на Джорджеску, отново направиха така, че опозиционния кандидат да не спечели.
Това е диктатура. Диктатура е криминилазирането на изказване на мнение, което не е официалната доктрина. Затварят хора заради това. Но аз казах, почти никаква полза. Единствената такава е, че можеш да пътуваш. Изобщо не ми пука, колко са пълни магазините. Пак си ям, каквото съм си ял винаги. Почти не купувам пакетирани храни. Изобилието от буклуци изобщо не ме радва. В България не махат никой, защото сегашните им играят по свирката. Запита ли се, защо Пеевски е във възход, а за делото по Магнитски срещу него нищо не се чува? Запитал ли си се, защо Бойко не си вземе милиардите и не отиде някъде, където има бели пясъци, да си ги харчи? Запита ли се, защо ни отказаха референдум? За мен нещата са толкова зле, че само въоръжена "съпротива" ще ни оправи. |
8
Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.
-: Днес в 14:47
|
||
Започната от go_fire - Последна публикация от spec1a | ||
И аз много мразех един много гнусен лейтенант.
Нагъл,брутален и абсилютно пиянде. Но,кой знае защо,по-висшестоящите му правеха компромиси. |
9
-: Днес в 14:42
|
||
Започната от remotexx - Последна публикация от kuunlaaksot | ||
Ти май си забравил (или така ти изнася...) как в Румъния абсолютно ааа, ама това ли било! Нямаше ли някакви разследвания там и пр? Или "дългата ръка на Брюксел"? Интересно, как па у нас не махнаха ни един, тея лоши еврогейци. Освен, че си се загрижил за демокрацията в Румъния (страна, дето е всъщност по-напред от България), нещо друго имаш ли да кажеш? Или, сори, в активния ти речник са: евроГейци, педерасти, мастии, да го духат, и пр? СИнонимен речник искаш ли? Пак ви казвам -- спокойно, всичко ще се разпадне в най-близко време и тогава ще цъфнете и ще вържете. |
10
-: Днес в 14:42
|
||
Започната от while - Последна публикация от spec1a | ||
Надяваме се,че работата е добре платена.
|