Покажи теми - ANTIADMIN
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / "аз съм сънчо идвам от горичка -: Sep 04, 2009, 19:16
да ви ... майката" http://www.dnes.bg/reportaj/2009/09/04/bez-komentar.77196
овчедушие на макс, не само в США... после няма конспирации, а дейвид айк е някакъв луд, да бе да хиляда.
Владсун, понеже ти ни кълнеше, че не се надигаме на бунт срещу бг тринити и спим, вие за какво се преборихте, това ли е начина - да замените други кукли... Какъвто и да е НВО, ние сами ще го поискаме.
Лека нощ!
много са зле нещата
2  Хумор, сатира и забава / Кошче / Failing To Use CheckInstall -: Aug 31, 2009, 13:01
http://www.ethiopianreview.com/scitech/15 :)) vece se ubedih sto za hora se zanimavat s linux... glavno bloguri i bezrabotni botove :)
3  Нетехнически теми / Идеи и мнения / BIOS - дата на инсталиране -: Jul 24, 2009, 18:25
Вълнува ме дали някой знае команда под линукс, с която може да се види кога даден биос е бил инсталиран или подновен. След малко ще вляза в Биоса, може там да го пише, но така за спорта, ако на някой му се пише, нека сподели. Начи, под вин е така ;D
-d FFFF:5 L 8
FFFF:0000                 30 38 2F-31 30 2F 30 36                 08/10/06
което вади даден адрес от паметта и 8 байта, където е датата.
От друга страна това може да се окаже полезно като се качва по-нов биос, например за зареждане от усб.
4  Сигурност / Сигурност на кода / hidden value 21,00$ -: Jul 10, 2009, 14:59
Класика в жанра:
Код
GeSHi (HTML):
  1. <INPUT TYPE= HIDDEN NAME="Quantity1" VALUE="1">
  2. <INPUT TYPE= HIDDEN NAME="ChargeType" VALUE="0">
  3. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="ItemID1" VALUE="DBA1" size="21">
  4.  
  5. <input type= "HIDDEN" name="Description1" value="******* Database Access - 1 month subscription" size="45">
  6. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="Price1" VALUE="21.99">
  7. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringOn" VALUE="1">
  8. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringProductNo" VALUE="DBA1">
  9. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringDescription" VALUE="******** Database Access - 1" size="30">
  10. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringValue" VALUE="21.99">
  11. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringInterval" VALUE="M">
  12. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringConfirmationEmail" VALUE="1">
  13. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="RecurringEmail" VALUE="1">
  14. <INPUT TYPE= "HIDDEN" NAME="SoftFile1" VALUE="1">

Има ли вариант това нещо да е правилно, а нарочно да са го сложили така? Как мислите? Дали се проверяват стойностите от другата страна?
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / gpg bad key -: Jul 08, 2009, 16:05
Преди време, 1 година, си бях направил един криптиран архив с gpg+password . За зла участ сега като се опитвам да си отворя архива, нямам възможност да използвам същия ключ, по простата причина, че домашната ми директория я няма и получавам bad key. Паролата я знам! Някакви идеи как да отворя архива? Малко вероятно ми се струва, но съм склонен да приема всякакви препоръки, дори да се наложи да използвам груба сила ;D ;D
6  Програмиране / Web development / mojo -: Jul 01, 2009, 11:19
Дайте некви коментари тук за това нещо, ако има впечатления или е загуба на време и глупост?
Имаше го като новина в един сайт(естествено, че не в линукс-бг) и поразгледах.
7  Сигурност / Сигурност на кода / Задачка-закачка -: Jun 27, 2009, 08:25
Изкажете се, моля ;D
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=Perl&Number=1938124935&page=0&view=collapsed&sb=5
Става въпрос за сигурност на кода, не за проблема на автора и решението :)
8  Предложения и въпроси относно Linux-BG / Предложения за подобрения на сайта / Полезно ли е за сайта да се пускат новини за МС? -: Jun 19, 2009, 07:13
Визирам новината пусната от Александър Шопов за Интернет експлоурър. Мислите ли, че това е нормално? Всъщност ако един уважаващ себе си човек, изключвам блогъри и чатъри, посети линукс за българи и се сблъска с подобен блогпост, ще се възмути. Не искам да раздавам квалификации, защото ще започнат спорове, но това е адски глупаво и прилича на писания на комплексар. Единствената причина, и това го заявявам съвсем отговорно и стоя зад думите си, е че се познавате лично с човека, и ви харесва агресивния и унижаващ стил, характерен за българските ширини. По същата логика може да висим в дир-а и да плюем по Андреа, Азис, Ники Михайлов и други.
Повечето хора, изписали коментарите по-долу дори си нямат на представа за какво иде реч, но целта е да са в кюпа и да са сред г0т3нит3... то не бяха вируси, хакове, бисери...
... и в един слънчев ден, някои хора ще разберат защо този сайт е на това дередже. Нека да сме малко по-широко скроени, а ако гледаме по-далеч от носа си, може да видим по-хубави неща от 1-2 черни точки.
Слънчев ден и извинете за невниманието!
п.с. В момента НАТО са реактивирали свой план "Син лазер", който да изпраща сигнали към мозъка на сърфиращи с ИЕ+МС, но работи само с ЛЦД монитори! Това, разбира се, ви го казвам под секрет! Стей тунед ;D
9  Хумор, сатира и забава / Хумор / Внимание! Не е за хора със слаби нерви! -: Jun 05, 2009, 20:03
Докато чета сериозните теми във форума, се сетих за това. enjoy! ;D

Още една хипотеза за евреите, кивота и Моисей:

"- ... Моисей е роден в древен Египет. Е, не се обиждай от въпроса, но знаеш ли къде се намира древен Египет?
- Естествено в Египет.
-Ето това е голямата заблуда за хората по света. И учените грешат.
...
Древен Египет е днешна Б-я. Тук е роден Моисей, тук умира и тук е погребан. Той не се ражда случайно на българска земя, а носи в себе си кода на висшите атланти, трансформиран в човешки ген от съвременната цивилизация.
- В Библията пише, че Моисей е водил еврейските племена 40 год. из пустинята.
- През коя пустиня, знаеш ли?
- През Сахара естествено.
- Вярно в Библията пише, че Моисей е бродил 40 год. из пустинята и свързват пътуването му с Египет и Сахара. А в действителност описанието се отнася за българската Сакар планина.

...

- Но защо никой от учените не установява това неправилно описание с местоположението на територии?

- Поради липса на друг източник, описващ събития преди хилядолетия, освен Библията. А тя гради основите си върху древните шумерски писания.
И още нещо, Библията, която днес познаваме, е втори преиначен препис от истинската Библия. Не случайно преводът е направен от арамейски на еврейски...

... В мен възникваха все нови и нови въпроси, които трябваше да се уточнят. Щом Моисей е роден в земите на днешна Б-я, къде е тогава Червеното море, през което са минали евреите?
Тук съвсем се обърках.Не можех да разбера как така, хем сме българи, а в страната ни има и египтяни? Кои са българите, кои евреите и кои египтяните?

...

- Прав си, нямаш данни с които да направиш съпоставка. А това, което ти липсва, за да си изградиш представа за древността е, че през вековете, отразени като библейски събития е имало много миграции и разселвания на народите. Земите, които се наричали Древен Египет по времето на Моисей са се намирали на територията на днешна Североизточна Б-я. Там е имало море, следи от него днес са открити в района на Провадия.
Наричали са го Червено море, защото почвите  и скалите около това море са имали червеникав цвят. Били са богати на медни руди и злато. Когато Моисей напуска Египет, преминава точно това море и се насочва на юг-югозапад.

- Преминаването на евреите през това море, разделило се на две, измислица ли е или отразява някакъв природен феномен?

- По това време е имало сериозни магнитни процеси дълбоко в подземните нива, близо до земното ядро. Тези магнитно-енергийни трансформации са предизвикали силни отливи, разделящи морето и последващи мощни приливни вълни. Тези вълни са върнали водните маси обратно в басейна им и са запълнили отворилата се суша. Това е причината за поглъщането на голяма част от войската на фараона. Няма нищо фантастично, а съвпадение на природни катаклизми.
...
Запомни, египетският народ от старите библейски времена, населявал днешните български земи и основал първия Древен додинастичен Египет е клон на траките, предприели разселване по тези земи векове преди това. Тази е причината да се намират общи символи и прилики в древните писмености на траките и египтяните. Това обясвяма и управлението на част от българските земи от фараони.
...
- Във вековете, преди описаните събития, древните траки-българи са дали началото на юдите (юдеите), еврите (евреите) и първите египтяни (егирати - идващи от траките, от Ра). В по-късните библейски времена е имало вражди, борби за власт и поробване, надмощие, асимилация и т.н. между народи с общ корен, с общ произход - между братя, каквито са помежду си евреите и египтяните. Това е основата на тежката карма, която придобива Б-я още в най-древни времена - кръвта, пролята между произлизащите от един род, братоубийството.

...

Моисей е роден  и погребан в Б-я. Получил е тук скрижалите и инструкциите за създаване на кивота. Никой досега не е могъл да определи какво представлява кивотът. Време е да попитам за него.
- Кивотът представлява комбинация между микрогенератор на Алфа вълни от средно вълновия спектър и лазер, трансформиращ материята в енергия и материализиращ определени вълни в съответна материя, кодирана в зададените параметри. Инструкциите за конструирането му се съдържат в скрижалите на Моисей. Там са и напътствията за използването и различните му функции. Моисей го сглобява и му "вдъхва" живот с разрешението на Висшите учители, които му дават инструкциите за това.

- Но в Библията пише, че Кивотът е произвеждал небесна манна, с която са се хранели?
- Истина е. Небесната манна е произвеждана с помощта на кивота, използвайки една от функциите му за материализация на енергиите. Представлява висококалорична енергийна смес, под формата на дребни "питки".
- Знаем, че на няколко пъти Кивотът е бил отнеман...
- Да, Кивотът е бил отнеман на няколко пъти, но винаги се е връщал при законните си притежатели, в исконните си земи - България. Същата е и съдбата на Скрижалите, които се намират в подземията на остров св. Иван. Кивотът ще бъде открит и използван след време, когато Висшите учители дойдат отново на земята и дадат разрешение за това...

- Къде се намира сега Кивотът, Учителю?

- - Кивотът се съхранява в Родопите, близо до Кръстова гора. Затова хората там усещат прилив на енергия, а някои получават и изцеление. Той е в труднодостъпна част на планината, където няма населени места и пътища, дори и пътеки. Самото място, където се намира входът за кивота е сухо и обезлесено и обхваща площ от около 20-30 кв.м.

От "Тайните подземия на Б-я" - 3-та част от Милан Миланов
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / "omg omg omg -: Jun 02, 2009, 14:19
,рече военният от филма Идиокрация" Преди няколко дена прочетох един материал за Хитлер, социализма и евгенетиката, няма да преразказвам, щото е много дълго, но като чете тези новини
http://dnes.dir.bg/2009/06/02/news4546268.html
http://dnes.dir.bg/2009/06/02/news4545827.html
http://dnes.dir.bg/2009/06/02/news4546185.html
изникват само думи като omg wtf Нещо почнах да изземвам функциите на Златко, но нещата са много тревожни! Според евгенетикат през 186? година елита решава да последва идеите на Дарвин и да даде тласък на еволюцията, знаете какво е мислел Дарвин. В резултат от това са появяват по-късно Хитлер->СВ2->Кукуклан и т.н. Та това, което се цели или те са вярвали е че човек трябва да се развива умствено и физически, почнали да се бракосъчетават помежду си 4 семейства, за да създадат свръхчовека... там разни смешници и позьори като Ницше се опитали да оберат лаврите...
но целта е било да се заличат черните, ЗАЩОТО хора като Хитлер не са схванали идеята на Дарвин и братовчед му и са решили, че това включва само расовото прочистване... ОГРОМНА ГРЕШКА с катастрофлани последствия. Това е още един пример, че всяка добра идея, ако се подхване от неподготвени и умствено недоразвити индивиди се превръща в нещо много лошо... интернет, комунизма, социализма и т.н.
Та с 2 думи, накрая, уж циганите са ни виновни за всичко в тая държава, а как става че елита линк1 става за смях, децата на този елит линк2 и другите деца, които не учат линк3 стават най-големите изроди на обществото? Нали те са носители на по-добрия ген?!?
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Падна още един мит -: Jun 01, 2009, 18:53
за сигурността на летищата в САЩ http://deltanews.bg/index.php?id=20117
За съжаление не си направих труда да погледна в сайта на министерството, защото съм почти убеден, че не са го пипали от доста време и едва ли има ще го обявят официално, ако има нещо разбира се. Засега не трябва да се вярва на датаджиите, въпреки че това ме въвежда отново на размисли за конспирации ;D Даже съм почти убеден, че родните медици си нямат хал хабер от свински грип, ако въобще има такъв, но много неизвестни станаха.
12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Какво се случи с ... mylinuxpaper -: May 28, 2009, 18:49
Тони, какво стана със сайта?
13  Хумор, сатира и забава / Кошче / amazon za bg -: May 13, 2009, 22:45
Otkude moga da si kupq online knigi v bg, nesto kato amazon mi trqbva,
- konspiraciqta za isus
- krepost ot cifri
- angeli i demoni
- noviqt svetoven red
tezi knigi me interesuvat, sorry za lat, no v momenta nqmam vyzmojnost. :(
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / емайл маркетинг реклама -: Mar 17, 2009, 11:06
...или съвсем обикновен спам. Жалко че вместо да следят торентите, не се захващат с тези типове.
... изтрито ...

edit by neter: Редактирано, съгласно т.7 от правилата на форума. Махни конфиденциалната информация от картинката и тогава я пусни пак тук, след което можеш да изтриеш моето съобщение.
15  Хумор, сатира и забава / Кошче / Влюбен съм -: Mar 04, 2009, 20:30
в Соня Васи, ма не щото си показа сиските, ми щото има някво много перверзно излъчване, какво мислите по въпроса? Направо ме отвръщава да правя само злини и бели, мръсница?
Страници: [1] 2 3