Покажи Публикации - riko_l
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Open Office 1.1.1 -: Apr 16, 2005, 15:08
Здравейте имам един малък проблем, ама по касно се оказа голям. Качих ФедораКор2, след това почнах да пиша на един Open Office на български и почна да ми изкарва едни ироглифи. След това прочетох че трябва да сложа и едни фонтове икачих corefonts.tar.gz и  направих всичко както е описано. След рестартах и отново имах сашия проблем.
Някои може ли да ми помогне'<img'> Благодаря предварително.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Инсталация на Skype -: Sep 17, 2004, 16:12
Имам Федора кор1, но Skype на рпм пакет за Федора кор 1 и си изтеглих за федора 2, при което си го качих и не ми даде прблем . Дотук хубаво , да ама не тръга. Ако някой може да ми помогне ще сам му много благодарен. Ако може да ми каже как да си кача sorce версията. Или какво да направа че да махна този рпм пакет и да  си  кача някой по добър рпм пакет.
Благодаря предварително
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Help applet -: Jun 02, 2004, 10:56
Здравейте,
с Федора Кор 1 съм и имам малък проблем, можете ли да ми помогнете ще съм би благодарен.
Не мога да си оставя иконката на Корна (Korn) в главния ми панел, но не иконката за програмата а тази която ми изписва че имам е-майл. Само чрез систем трей(System Tray) мога да си е оставя сега. А по същия начин и иконтака на Keyboard Layout, и ftp monitor. А пък видях че става това нещо което не знам от каде да го направя.
Благодаря предварително
Страници: [1]