Покажи Публикации - Nik123
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 173
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jun 09, 2023, 22:38
Ей затова не се получава перемогата:

https://dnes.dir.bg/svyat/otkradnaha-pogreshka-ot-natovski-vlak-v-polsha-amerikanski-snaryadi-za-ukrayna

 ;D
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 08, 2023, 09:41
Аз не бих взел уин 11, даже и да ми го подаряват. На машината в офиса имам и седмица, освен магеята, ползвам я за някои форми с ел. подпис, .пдф, които не вървят с друго, освен с акробата.
Както Ремотекс  е отбелязал- скритото перо, 11 на моята стара машина ще е мъка, а не бих я сменял заради ОС, докато работи.
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jun 07, 2023, 21:09
Сигурно по заповед на Сталин са счупили язовирната стена в Каховка, дето се вика, историческа приемственост, това ще да е наратива. Да де, ама лек проблем.. РККА е била съюзна, там е имало и украинци, и в ръководството също, че и Украйна е била част от СССР тогава, а ся де..  Перфектно сравнение, няма що. Има си един прост тест- Qui bono?
Тръбата с амоняка сигурно пак руснаците са я взривили.
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 07, 2023, 17:38
Те почнаха вече "работата" си:

https://dnes.dir.bg/politika/varnaha-rumen-spetsov-nachelo-na-nap

Какво се чуваше на ония записи- да се сменят шефовете на агенции и дирекции, "наши хора", съгласувано с посолството..
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 06, 2023, 23:06
Страхотно правителство, национално и отговорно, в никакъв случай не е наредено от посолството, още по-малко пък мафиотско, подметките и дебилите се обединиха с тиквите под американския флаг, но нищо лошо не виждам, ротационен принцип, там разни планове за възстановяване, а уж бяха врагове и щяха да се изчегъртват, оргазъм за имбецили може би. Красива работа, изцяло в интерес на България са се договорили.
Чудя се само, феновете на Мравояда как се гледат в огледалото, без да си ударят сами 2-3 шамара, преди да наложат фес за конституционна реформа.

П.П. Айде  [_]3
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jun 06, 2023, 20:35
Да, руснаците взривиха язовирната стена, за да им отнесе водата минните полета , окопите и дотовете/дзотовете на източния бряг на Днепър, как пък не. Същата пропаганда за идиоти, като ония глупости, че сами си били гръмнали Северен поток. 100% са искали тая вода хем да им отмие защитните позиции, хем да им намалее водата за Крим (от същия водоизточник). А "стартът" в Шебекино се обърна във фиаско за шебеците с жълти ленти.
Явно не си наясно, но АЕЦ-а в Запорожие е проектиран да работи и без вода в Каховското водохранилище- водохранилището на АЕЦ-а си има собствено захранване от тръби (пак от Днепър, която няма да пресъхне, даже и всичките язовирни стени да паднат). Съветските инженери навремето са предвидили и такъв момент- някой да взриви язовирните стени по Днепър.

П.П. И много ми е интересно къде и кога съм ти обяснявал, че взрив на язовирната стена в Каховка няма как да се случи, този цитат от теб визирам- "..Поредното му малоумие е днес да взриви язовирната стена, дето Ники ми обясни, че няма как да се случило. Дори той подцени руското тъпоумие.."
Как така съм ти обяснил, че нещо е нямало как да се случи и без да е ставало изобщо дума за взрив на язовирна стена? И кога? Нещо за доказателство, мой цитат например, или пак свободни "пророчества" от твоя страна? Американското прокси нещо се тутка с контранастъплението, а кукловодите на демента искат резултат, и ето ти го- язовирната стена.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас? -: Jun 03, 2023, 10:07
Офтопик, но..
За "положителния" в здравословен смисъл ефект от обеднения уран има достатъчно информация. Войници от натовския контингент включително, го изпитаха на гърба си.
Джет, това, дето руснаците точели водата от Запорожката АЕЦ, за да й прецакат охлаждането, не знам къде си го чел, но е пълна глупост (и/или пропаганда).
Онтопик:
А ако изпуснат юздите на това ИИ, което качват в дронове, или други оръжия?

П.П. А пък смятайте, ако направят мрежа IoT с ИИ, и последният реши, че е по-добре да взриви бойлера у вас чрез пренагряване, вместо да харчи енергия за подгряването му всеки ден  :D
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас? -: Jun 02, 2023, 18:35
Интересен слух :

https://www.theguardian.com/us-news/2023/jun/01/us-military-drone-ai-killed-operator-simulated-test
Да продължават да качват ИИ в автономни оръжия..
9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 02, 2023, 18:24
Нищо не съм писал за 7зип :)
На Магеята, за да ми отваря .рар-овете с графиката- LXDE-то ползва гномския Archive manager, инсталирам от мирърите unrar и готово.
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: Jun 02, 2023, 18:15
И то на пътя паднала част от патриотска ракета..........

Цяла си беше, хич не беше част,  счупи се на части малко преди да удари пътя. Някъде из телеграмите гледах клипчето, но не запазих линка. От видеорегистратор на автомобил.
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: May 31, 2023, 15:37
Целия го изслушах, не наведнъж, разбира се. Има много други интересни неща, освен подаденото към САЩ дупе на ПП. Например на едно място някой пита нещо от сорта "А ДПС ще можем ли да ги притиснем (или нещо подобно) и някой (Кокорчо ли, Кирчо ли беше) "За съжаление не, защото нашия коалиционен партньор Христо се обади на Карадайъ и ходи при него да разговаря за конституционна реформа. Това му е някаква цел в живота", или непо подобно, по спомен карам. Ха така, десантиралият се на Росенец борец срещу Сараите на Доган ходи да се кланя на Карадайъ, че да му подкрепят конституционната реформа.
Но спирам, изслушай си го на спокойствие всичко.
12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: May 31, 2023, 15:36
Едит: Обърках, за другата тема беше поста.
13  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас? -: May 29, 2023, 22:57
Правилния въпрос е кво друсат някои батки в Русе (и не само там, справка -разни псевдочеченци покрай онова Емили ли, Емилио ли, модерни работи), едва ли всички русенци правят такива неща. За такива не ИИ, ами и господ не може да помогне.

A в юесей на какъв въздух са, че ката ден все някой стреля тук-таме? Май оттам ще тръгне революцията с имплантите ;)
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: May 29, 2023, 22:52
Със сигурност, щом предложението идва от фантазии в туитър, без връзка с реалността, все някой фен го приема/поема :)
Хайде лека  [_]3
15  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2023 год. -: May 29, 2023, 20:49
Аз ако си направя туитър и туитна някоя глупост от типа на тоя Цепкало, само че с обратен знак, например че дементът се е наакал у дома си и са извикали екип на "Бърза помощ", без каквито и да е доказателства, дали Зет-клубчето ще ме цитира, а след тях и ти, или е налице избирателна пропускливост, т.е. да си подбираме "новините" ;)

П.П. А клубчето дали има мнение по записа от съвещанието на ПП, или и те като Мiнджiв- нямало нужда да го слуша, достатъчно е да се натроли, че е руска атака, без съждение по съществото на записа? Демек оплюване до дупка, ама без да сме го чули тоя запис?
Страници: [1] 2 3 ... 173