Покажи Публикации - ЗибелтБг
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 [2] 3 4 ... 87
16  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 20:28
Зибелт, трябва да разбереш, че в 21 век не би трябвало никой да не може с оръжие ....

Буш старши с Горбачов имаха договореност нито педя на Изток. Украйна трябваше да я оставят за буфер. Ако ще макдоналдс върху макдоналдс да е там.

Народите от бившия соц. блок са под геноцид. Западните народи също се разкапват нарочно.

Русия дори да загуби временно Крим, пак ще го върне, като същноста на българският национален празник - годишнината от руско - турската война - връщането на Крим.
Разсъжденията ти са на ниво ефтина пропаганда.

Ако тъпите украинци не бомбардираха непокорните градове - какво щеше да стане, бембени били, червени били - щяха пак да си плащат данъците в украйна. Можеха да си веят знамена, и да си маршируват, обаче щяха да са в украйна. Но не, 8 години от минските споразумения градиха бетонни  ешелони за война, и я започнаха на 20 февруари 2022.

Като не щеш мира украинецо - на ти секира!!!

Аз не искам победа над украйна просто така, аз искам връщане на СССР, и комунистическият блок, като гаранция за по добър живот и на западните хора, и на нас разбира се - така, както си беше. Пет пари не давам за руският капитализъм, и олигарси.
Но в Крим имаше ам. база, и се готвеше цялостно да стане пълен с такива бази, но на теб не ти достига нещо, да разбереш, че ако може ще има бази срешу Русия в  украйна, ако може ще има  и в подмосковиео, за по успешна ядрена война.

И не си си научил историята, че има американска ядрена нападателна доктрина срешу СССР, и само благодарение на ядреният Сталин сега пишеш на компютър.

И не ти достига, не само на теб, че падне ли Русия, след това са сърбите с Косово, и след това сме ние с турците, и след това са останалите, и след това ще дойде краят и на западните народи, докато остане там някакъв си милиард.
украйна няма никакво значение. Има значение само  Русия. Изчезне ли Русия, край и на  България.
украйна не трябва да победи - ако това стане - това е триумф на фашизма.

Путин и Зеленски са едно и също лице - подчинени на САЩ, и Пу работи за убийството на руснаци, и украинци, и Зе работи за убийството на руснаци, и украинци, заедно работят за убийството на двата народа, нищо не си разбрал, войната тотално не ти е ясна. Писал съм достатъчно.

И не съжалявай, написаното от  теб е пълна глупост, малоумщина, и не съм толкова прост, да го приема.



17  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 17, 2023, 11:33


Лично МЫ эту информацию утверждать не можем, но политика самого Путина и уважение его к тем, кто являлся русским нацистом и почитателем Гитлера, как Ильин или почитателем власовцев, как Солженицын, лично НАС в этом расследовании убеждают полностью!
 
* Информация интернет-портала "Компромат"
 
Отец Путина - власовец: вскрылись сенсационные подробности о президенте России
 
Польский журнал «Ангора» № 31 (03.08.2003 г.) в разделе «Секреты истории» на стр. 11 опубликовал заметку Жозефа Занявского под названием «Участвовал ли отец президента России в подавлении Варшавского восстания?».
 
Приводим перевод этой заметки.«Живущий в Великобритании Виктор Суворов (настоящее имя Владимир Богданович Резун), бывший резидент советской военной разведки ГРУ в Швейцарии, который в 1978 году перешёл на сторону британской разведки, за что заочно был приговорён к смертной казни (приговор не отменён после распада Советского Союза), автор «Аквариума» и других бестселлеров, в феврале прошлого года, собирая материал для книги о маршале Георгии Жукове, в секретных лондонских архивах 8-й британской армии случайно обнаружил очень интересную фотографию с надписями. На фотографии изображены шесть офицеров. Трое в мундирах казаков, двое в немецкой форме и один в мундире РОА. Суворов поясняет, что офицеры в мундирах казаков - это россияне, служившие в казацких формированиях армии генерала Власова, перебежавшего к гитлеровцам. На фотографии указано, что она сделана в августе 1944 года, как раз во время подавления Варшавского восстания.
 
Из надписей ясно, что первый слева – это поручик Владимир Путин, а двое других в казачьих шапках – это майор Фролов и поручик Михалчевский.
 
Владимир Спиридонович Путин, отец нынешнего президента России Владимира Владимировича Путина, был офицером внутренних войск НКВД до 1941 года. В начале войны под Витебском сдался в плен немцам, а при создании генералом Андреем Власовым коллаборационистской армии, добровольно вступил в неё. В составе власовских формирований вместе с немцами принимал участие в карательных акциях против польского населения. В 1945 году В.С. Путин попал в плен к англичанам. Документы, свидетельствующие об этом, находятся в секретных английских архивах в Лондоне, где их и обнаружил Виктор Суворов.
 
В 1945 году В.С. Путин, вместе с остальными власовцами, был выдан англичанами Советскому Союзу.


По тъппите медии това май го няма
 
 
 
Информация интернет-портала "Компромат"  https://kompromat1.pro/articles/81286-ot

Украинските говеда пак реват като сатани:




https://t.me/sanya_florida_chat1/1086328

Не нация, а нацисти!!!

Ами всичките им привърженици - ами и те са сатани и боклуци!!!

Всички хора, които подкрепят украйна са боклуци!!!

Хайде да видим, колко бидо грозно, недей така!!!

Всички вие - които подкрепяте украйна сте боклуци!!!

И България е пак с фашизма, като през втората световна!!!

     фашаги мръсни -

Вървете по дяволите!!!
18  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 15, 2023, 21:59


Рупорите на диктатурата на капиталистическите парвенюта

Аниме :

https://m.vk.com/video-170457808_456256388?list=9914a51f51630b5e86

Обаче всички са еднакви. Навсякъде.
Може пък руснаците да са най напред в това отношение (че не вярват на медии, и избори, и кап. демокрация).

Навсякъде медиите на тая планета работят за идиотяване на хората. Утвърден метод - пускат едни и същи песни от 40 години.
В събота някакво капанче беше пуснало на "Златните Мостове" някаква сръбска станция. Просто потвърждение.
19  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 15, 2023, 17:16
 И не са писали обратното, а публикуват Саня с материала за унищожените танкове
  при Угледар. Размазали са чушки. Бавно им ядат територията. Далеч са по обективни.
Така ше си пишеме значи - споко, така е организирана войната, че най вече украинските боклуци да ги утилизират. Не се радвай за рашките - украйна никога няма да победи - вече е полусмачкана. И ще бъде абсолютно смачкана щот са мръсни западнолизци, а запада ще ги доисмуче, ще осемени жените им, да си пообогати умрелите народи, то това е целта - да им вземат чернозема, и да оплодят жените им, ама тъпаците вярват в демокрация, както и тук разбира се)))
20  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 15, 2023, 12:51
❗️Украйна постепенно става собственост на западните държави

 След като продадоха почти всички значими държавни предприятия на Запада, украинските власти няма да спрат.

 Британското издание The Telegraph съобщи, че лидери на британската отбранителна индустрия са посетили Киев, за да обсъдят условията за закупуване на някои от големите отбранителни предприятия на Украйна.  Водят се преговори за продажбата на Лвовския бронетанков завод и Лвовския автомобилоремонтен завод.

 Ама нали това е мечтата на роба, и на някои субекти  - някой да ги притежава. Инвестиции. Робът мечтае за план Маршал. Робът мечтае не да е на хората, а на някой господин господар  робство. Робът мечтае за капитализъм.

Здравей млади човече, време е да умреш за покупките на Зеленски и жена му...

 Ще се борите за идеята!  За какво, ще попитате?  За демокрацията и свободата, разбира се!

 


https://t.me/sanya_florida_chat1/1061827


Колко са демократично жалки - няма една flac българска станция, пак ще слушаме от чужбина -

https://m.vk.com/wall-112479794_40166

БГПоп, приказки, и народна музика не работят от половин година. Жалка система. Ама много важно е по БНР да се лее упадъчна западна музика. Не е важно да е хубава западна, важно е да е упадъчна. Тъпанари.
21  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 10, 2023, 21:06
Колонията на САЩ - Русия, и кой владее енергетиката в Сибир, и много ясно, че джуджето, и компрадорското му правителство е техен подизпълнител.

https://m.vk.com/video70314765_456241454?list=a48e33f1be23dd5be4&from=wall-170457808_35571


Защо Русия е колониална на САЩ държава

https://youtu.be/aG6ktD5uelA
22  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 07, 2023, 01:33
Русия потдържа режима на Зеленски,

Дори даже чрез Лукойл в България

(само идиот може да вярва на официалните информации, и анализи от разни многоумници)

Които правят хората на идиоти

Тъпанарите вярват, че като изберат правилният президент, или партия в системата на капиталистическата демокрация, и той ще се грижи за държавата и народа

Тъпанарите са си тъпанари!!!

https://topcor.ru/31590-pochemu-rossija-prodolzhaet-jekonomicheskuju-podderzhku-kievskogo-rezhima.html

Идете гласувайте за "демокрацията" тъпанари!!!



Вундаба, хер генерал, въобще не върви и предстои 3 Световна Война!!!




Ау, как пък въобще всичко не се повтаря от 2 та Световна Война!!!!

Цялото видео:


https://t.me/sanya_florida/7018

Ау, как пък въобще Варшава няма да бъде бомбардирана, както казваше нострадамуса Жириновски

Ау, какви цветя, и рози от якия капитализъм!!!

Даже "Божури" (Пион), егати дежавюто!




Затова пък имаме телефони, компютри, коли, обиколихме света, аааа,,,, колко яко....
23  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 06, 2023, 14:00
История по фашизъм



https://pogled.info/svetoven/ukraina-podgotvya-nastaplenie-sreshtu-dnr-pod-patronazha-na-amerikanski-instruktori.97283


На фашагите честито:


https://pogled.info/svetoven/amerika/skot-ritar-vlastite-na-sasht-zapochnaha-podgotovkata-za-porazhenieto-na-zelenski.152019
24  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 21:00
Цитат
Добре де,под "потенциометър" имах предвид у-во,което си променя
съпротивлението вследствие на преместване/въртене на плъзгач/копче
Знаеш ли колко ще е голям този потенциометър. Ако крушката е 100W и сложиш малко запас щото и ще пече бая - ще ти падне стената като го монтираш.

Цитат
Тва дето викат руснаците - "величието" на "демократичното" образование. Устройството се нарича димер
Такава дума димер в руския няма, ама има в английския - dimmer
Използването на думичката демокрация където трябва и не трябва е или непознаване на значението и, или някакъв опит за хумор/ирония (самия опит звучи смешно).
По тази логика руското (поради липса на друга подходяща дума за квалификация - понеже и те не знаят какво точно им е общественото устройство) - да речем феодално образование не могат да правят: коли, самолети, военна техника, битова техника, за електроника/компютри изобщо не можем да говорим, а както се вижда дрънкат и някакво ядрено оръжие дето има съмнения, че може да запали, финансовата система е несъществуваща. Да вземе някой да обясни какво точно могат да правят освен водка или да философствуват. Освен ако не искаш да изкараш Русия демократична държава и поради това образованието и е на този хал.
.


Нещо не си ме разбрал, в българските среди се ползва думата димер. Руснаците правят много хубава военна техника - призната на Запад. Кенеди беше казал, че СССР изпревари САЩ в космоса на ученическата скамейка. И да, в момента са по точно феодална държава, и всичко дължат на СССР. Имат и опасни ракети, дето Запада няма. Една година вече летят, и успешно поразяват цели, дето уж ги свалят. Това за ядрените, и да имат, няма да литнат срещу господарите. Някъв профилиран феодален капитализъм - както и в България .
25  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 14:57
   Добре де,под "потенциометър" имах предвид у-во,което си променя
съпротивлението вследствие на преместване/въртене на плъзгач/копче  ;D

   Предполагам,това се доближава до дефиницията в учебниците ...  ;D

Въобще не се доближава. Тва дето викат руснаците - "величието" на "демократичното" образование. Устройството се нарича димер. По нашенски регулатор на осветление. Измислих думата засветляк, защото димер се асоциира с дим.  Има и "сензорни" такива с "бърз" плавен старт, и програмируемо включване, имитация на "сам в къщи". Трябва да се смени бутончето, че трябва, като в профи джаджите да почувстваш ква ква потъване клик. Това сензорите са педалска работа. Няма да забравя шефа а Германия - "каквото и да правиш - трябва да го почувстваш", яко хранеше Те́слата с дисплея ;D
26  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 12:10
   Много рядко се използват вече  обикновени бушони,в почти
всички случаи се слагат автоматични предпазители.

   По отношение на лампите с нажежаема жичка - няма смисъл да се
използва скъпа електроника,обикновен потенциометър ще свърши работа
- напрежението плавно се повишава до 220 в.
Никой не се сети да напише,че съпротивлението на жичката при стайна
температура е много ниско,и при включване в началото минава голям ток,
съкращаващ живота й. Затова плавното повишаване на напрежението
е силно препоръчително...

Ми то за това са тия автомати - R на студената жичка е 10 пъти по малко. С потенциометър не става - трябва мощен реостат. Става и с регулатор на мощност, има димери с врътка вместо ключа на стената.
27  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 11:07
... Рускините имат много лъжлива външност. По принцип изглеждат с 10 - 15 години по млади от сънародничките.
....Аз въобще не препоръчвам вечер електрическа светлина. Не само аз.

Така-а-а.. картинката пова да се изяснява  ;D според Шкумбата след 2-3 ракии (или водки) и най-грозните поват да придобиват по-приемлив вид
..ас поред някой ..и на тъмно  :P


Аааа не, никъв алкохолец - "снимачната площадка" е 11 часа сутринта на плажа. Никви плажни коктейлчета  ;D
28  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 10:48
Щом не е автоматичен предпазител а обикновен витлов стопяем - никви жички. Сменя се с нова стандартна вложка в гнездото на предпазителя.
Бе все някъде ще са обикновенни бушони.
29  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 10:36
Е какво като изгори неква си там лампа ? Голям праз, бам една нова и готово.
Ама заяжда в цокъла, трябва клещи, пък едно време гърмяха, пък бушона, пък няма резервен, пък със  жичка преправя, то не е една беля ;D
30  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 05, 2023, 10:28
По Интернет не можело да се ровим, википедията не можело да цитираме, по фейса не можело, по тубата също. Ебати и живота. Няма да се ровя по стари, прашасали и пожълтели учебници я.

Ама все пак ще пусна един линк.
Защо горят лампите
https://youtu.be/9J_4t9s8XUU

Ооо, стига се разтройва - е ти, няма да си тъжен, лампата става вечна. ;D




Що капиталистен не правеха тва, щото бизнесо умре :o
ама, и "комунистен" не направиха нищо :o

Пък и театралния ефект от плавното включване - оооо....

Единственото нещо, което може да победи мързела е - ей така, заради самото хоби, и миризмата на колофон....
Тоест - само детската игра може да победи мързела (изключваме жестоката реалност) .....
Страници: 1 [2] 3 4 ... 87