Покажи теми - killvanrea
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Проблем с драйвера на Nvidia? -: Nov 07, 2012, 22:58
След много опити да подкарам видео драйвера под Backtrack 5 R3 стигам винаги до "no screen found". Драйверите са последните за 64 бит линукс от сайта на nvidia. Картата е 540m, лаптопа е acer aspire 5750g. Ако има някой справил се с инсталацията ще се радвам да сподели как го е направил.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Инсталация на WiFi драйвер -: May 26, 2012, 18:54
Здравейте, сложих си Bactrack 5R2 64bit на лаптоп е Acer Aspire 5750G (wifi картата е broadcom bcm 43227) и не открива никакви мрежи, както и в Wicd срещу wifi interface полето е празно(iwconfig ми изкарва само lo i eth0) . Пробвах вече с какви ли не пакети и драйвери но без успех. Пробвал съм с compatwireless и с оригиналните драйвери от сайта на броадком но не става изкарва грешка. Пробвах да реинсталирам и bcmwl-kernel-source но също без успех. Кернела е 3.2.6 след малко ще кача и log от грешката при make-а на оригиналния драйвер.
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Клониране на картината на Acer Aspire One -: Feb 21, 2010, 12:52
Здравейте,
от една седмица съм с Ubuntu  и съм много доволен, но немога да открия как да си наглася клонирането на дисплея. Сега като го включа друг монитор или проектор екрана на лаптопа ми става черен, а на екрана на другия монитор се появява само мишката и няма никакви признаци на живот. Също така и как да си активирам 3Д и OpenGL, защото 3Д игрите не тръгват. Благодаря предваритерно!
Страници: [1]