Покажи Публикации - Alfromeo
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: проблем с пускане на HBO GO на Linux Ubuntu 20.04 LTS -: Nov 20, 2020, 09:44
Здравейте на всички,

Благодаря на всички за отговорите, страхотни сте. Извинявам се за въпроси като за кирилицата. Благодаря на malin1 за онагледяванаето. Вариант А съм и нещата станаха. Благодаря и на divak, като отново изпробвах с Chromium и HBO Go тръгна.
Идвам от Уиндоус, като при проблеми главно разчитах на хора които разбират. Знанията ми за компютрите са на много ниско ниво. Реших да премина на Лимукс и не съжалявам. Ще чета и ще се образовам и понякога ще ви притеснявам с въпроси, за което се извинявам.

Хубав и успешен ден!
Alfromeo
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: проблем с пускане на HBO GO на Linux Ubuntu 20.04 LTS -: Nov 19, 2020, 15:59
Много благодаря p4p за полезните линкове с инструкции! Надявам се да успея да се справя.

Поздрави,
Romeo
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с пускане на HBO GO на Linux Ubuntu 20.04 LTS -: Nov 19, 2020, 09:59
Здравейте,

Аз съм съвсем нов потребител на Линукс. Инсталирах си Убунту 20.04 LTS преди няколко дена. Бих искал да  ви помоля за помощ за следните неща:

Абонат съм на платформата за срииминг гледане HBO GO, но не мога да я пусна през браузърите. Пробвах с Мозила, Гугъл Хром и Опера, но не се получава. Когато опитвам да стартитам даден филм ми изписва "възникна грешка, опитайте пак". Свързах се с HBO и те ми казаха, че не поддържат Линукс, но би трябвало да става през всеки браузър. Да, ама не. Четох по форуми за този проблем и има предложение да се отметне DRM ( Digital Right Management ) в браузъра. Отметнах го, но пак не се получава. Някой има ли опит и може ли да се гледа HBO Go в Линукс?

И един въпрос свързан с кирилицата. Не знам как да я включа и дали е инсталирана на клавиатурата. Пробвах с Alt + Shift и Alt + Ctrl, но не се получава. Ровичках се из настройките, където видях че българския език е инсталиран, но как се пуска ми е загадка. Моля за помощ.

Благодаря Ви много!

Поздрави,
Romeo
Страници: [1]