Покажи Публикации - MilenGG
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Нетехнически теми / Предложения за български проект / Re: Форк на WP модул за бизнес потребители. -: Jul 17, 2017, 00:27
Привет колеги,

Чрез Google Alerts разбрах за тази дискусия и като инвеститор в bgERP искам да коментирам:

  • backinblack е прав, че не може да работи заедно с нас, но не е разбрал защо. Причината е несходство в разбиранията и подхода към бизнеса от една страна и наистина голямата ни ангажираност от друга.
  • bgERP работи нормално на FPM. Благодарим на backinblack за сигнализирането на проблема.
  • "bgerp, зад което седи могъщ, комсомолски секретар" - предполагам go_fire се бъзика, но някой може да се хване. Наистина съм развили сериозен бизнес и сме помогнали на още няколко, но това стана без връзки с комсомола, ДС, партията, чужди или наши олигарси.
  • "системата им още в някакво съвсем начално ниво". Не, не е. 7 години работа, близо милион линии код, 30К+ комита. В момента bgERP има много голяма функционалност и това е един от проблемите при нея - необходимо е доста време за разбирането й, както от интеграторите, така и от крайните клиенти. Имаме доста да поработим върху документацията и обучението, както за крайни потребители, така и за програмисти и интегратори.

В последните месеци получихме много предложения за проекти от качествени български фирми. В някои от случаите се конкурираме с големи западни доставчици. Толкова много са, че нямаме ресурс да работим по проектите дори на от 10% от тях. Затова смятам, че всички, които се развиват в тази насока (бизнес уеб-системите) имат голям потенциален пазар.

Пожелавам търпение и успех на всички колеги!

М. Георгиев

PS. Малко се забавихме с новата версия, а има много нови неща.
Страници: [1]