Автор Тема: GROMEO  (Прочетена 2255 пъти)

Agent_SMITH

  • Administrator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3082
  • matrix kernel module
    • Профил
GROMEO
« -: Jun 24, 2004, 02:14 »
Въпреки уважението ми към всеки член на този форум, и разменените преди време лични съобщения с GROMEO, не мога да се сдържа. То бива, бива, ама... всяко нещо си има граница. В контекста на разменените съобщения мога да кажа само, че оттеглям поканата си, и присъствието на gromeo на която и да е от сбирките на линукс обществото в София е крайно нежелателно.

Какво ме провокира:

1. Този текст стои в секцията ГАЛЕРИЯ.
Цитат
Авторите на сайта, както и техните сътрудници запазват авторските права върху собствените си материали публикувани тук, но те са copyleft т.е. могат свободно да бъдат копирани и разпространявани с изискването изрично да се упоменава името на автора, както и да се публикува на видно място, че те са взети от оригиналния им URL-адрес на този сървър (http://www.linux-bg.org). Авторските права на преводните материали принадлежат на техните автори. Ако с публикуването тук на някакъв материал неволно са нарушени нечии права - след констатирането на този факт материалът ще бъде свален.


А този текст стои на сайта на GROMEO.  
Цитат
"Това са скрийншоти от различни Линукс - дистрибуции, взети от http://www.linux-bg.org"

Мога да отбележа само, че за човек който се притеснява дали ако гледа Revolution OS няма да наруши лицензни права, това е равно на откровена слепота или брутална селяндурска наглост.

2. Човекът предлагащ поддръжка на Линукс системи (включително линукс дистрибуцията FreeBSD) има откровеното желание да впрегне опита и усилията на форума, за да предлага лично услугите си. Поглед на страницата ще покаже на хората, че тя няма нищо собствено в нея. Слоганите са от distrowatch.com, снимките от linux-bg.org, текстовете са copy+paste от последния, и в СЪЩИЯ този прекрасен момент откровено се заявява следното:"Определено искам черна тениска, с бял надпис на гърба #root, и не искам да рекламирам ничий сайт. Отпред може да има една малка картинка, нали знаете - от лявата страна - но мисля че надписа на гърба ми стига. Мразя пропагандата и няма да плащам, за да рекламирам ничий сайт, пък бил той и този - който най-много посещавам - не искам да правя реклама. ИСкам си #root тениската! И - чудя се - има ли хора, които биха искали да носят такъв надпис на гърба си?"
Ничий сайт ли приятелю любезни?

От уважение към добрия тон и останалите членове на форума няма да напиша целите 3 реда с описателни епитети, които те характериризират, нито ще изброя всичките думички започващи с Г, които могат да се впишат в избраното ти име  Г+Ромео...

В такива мигове мечтая за 5 мин с администраторски права в този форум,
Smith
Активен

-= СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА =-

the_real_maniac

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1258
  • Kernel panic, me - no panic ;-) :-)
    • Профил
GROMEO
« Отговор #1 -: Jun 24, 2004, 03:24 »
Не те подрепям изцяло Agent Smith.

1.Както вече казах и Gromео прочете - не мисля , че е правилно да предлага (Gromeo) , какъвто и да е платен съпорт/"подкрепа"/поддръжка в обастна на Линукс или Ю*икс ОС, щом самият той не си напълно наясно с тях .!

2.Причината , която си отбелязал като "капак" => мисля, че е време за втори шанс '<img'> - това е някак си официално - ами немога да му намеря сега точното определения , но определено т.1 е наистина страшна ! При положение , че някой може да се излъже -> за мен той не показа (с писанията си тук + дотук), че би могъл да окаже качествена подръжка - щом претендира за такава , и за която да му плащат !

3.И аз съм гледал RevolutionOS и то единственото , което съм си платил е скоростта към моето ИСП ... - вярно немога да кажа , че е правилно и няма да се оправдавам, но мисля , че за хората - "актьорите"; в този филм е по-важно той да стигне до максимално повече хора, за да се запознаят с  GNU movement, Free/OpenSource Software, Linux ... (в основните им концепции и история '<img'>).

Смит - имаше една поговорка "Преди да правиш нещо брой до 10 и прецени дали отново искаш да го направиш.". Т.е усещам , че ще се зароди флейм ..., нужен ли е той ... , моят съвет е констатирай , но не давай определения '<img'>
Активен

Powered by Debian GNU / LINUX /// Intel inside ...

„Насилието е последното убежище на некомпетентността“ - Айзък Азимов (1920 — 1992)

gromeo

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 220
    • Профил
    • WWW
GROMEO
« Отговор #2 -: Jun 24, 2004, 08:49 »
И с какво съм нарушил правилата? Не съм ли споменал откъде съм взел гореспоменатите материали?
P.S. Благодаря за рекламата - вдигайте шум около мен, пък... то ще се види кой ще спечели накрая.
Цитат
има откровеното желание да впрегне опита и усилията на форума, за да предлага лично услугите си.

Не смятам че споменаването на сайта ми в подписа ми е нарушение на каквито и да е правила.
Досега не съм имал недоволни клиенти - та изявленията че предлагам некачествена поддръжка са пълна глупост - не само Линукс има на този свят - това че още изучавам тази операционна система не значи, че само това знам!
Кажете ми имената на авторите на снимките и имената на хората които са написали текстовете - иначе не мога да изпълня задължението - единственото което не съм изпълнил при публикуването на материали от този сайт - да публикувам имената им. Ако някой освен емоции е готов да каже нещо логично и полезно, нека заповяда. И още веднъж - благодаря за рекламата.
Активен

Дистрибуции по 2 лв. на диск
http://www.linuxsupport.hit.bg

gromeo

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 220
    • Профил
    • WWW
GROMEO
« Отговор #3 -: Jun 24, 2004, 08:52 »
А - тъй като тази тема е на главната страница, и тъй като тази тема е посветена лично НА МЕН, ще си позволя още малко реклама, с което моля администраторите да изтрият съответната тема, тъй като няма нищо общо със свободното общество на свободните хора, които трябва, между другото, да изкарват някакви пари, а не само да парадират със свободата си.

След 2 дена ще имам в наличност Slackware 10 - можете да поръчвате!!!

Край на рекламата - принудихте ме - ако не бяхте правили цяла тема специално за МЕН, което не е много.... коректно, тъй като аз досега не съм нападал по такъв начин, без причина, никой - позволих си и аз малко емоции.
Тази тема има много бъдеще - или може да бъде изтрита, или ще предизвика ненужни емоции - към администраторите - моля ви да я изтриете. Ако искате де - вие си знаете за какво е този сайт и дали искате безсмислени дискусии на него. В които, ако трябва, ще участвам докрай.
А и да не забравя - не се самозабравяйте - основната ми реклама не идва от вас. Напишете в чичко Гугъл "Инсталация на Линукс" - на първо, повтарям, първо място излиза моя сайт. Тъй че основната ми реклама не идва от тук, повярвайте ми. Проверете, за да не ви мъчи повече завистта.
Активен

Дистрибуции по 2 лв. на диск
http://www.linuxsupport.hit.bg

sebastianz55

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1136
    • Профил
    • WWW
GROMEO
« Отговор #4 -: Jun 24, 2004, 09:04 »
абе те си много зле и много, дори ~ НАГЪЛ!
а темата да стои за назидание
Активен

С уважения:
Sebastianz55
------------------
http://www.fsa-bg.org
                              
Open Fest Initiative  http://openfest.org
                                              
Моля ви, уважавайте процесорното време на другите - пишете на кирилица и използвайте търсачката на форума!

mironcho

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 495
    • Профил
GROMEO
« Отговор #5 -: Jun 24, 2004, 09:15 »
Gromeo, вече прекали.
Както виждаш, до момента бяхме много търпеливи към тебе но ти явно изобщо не оценяваш това.

Да обяснявам ли как до преди месец постоянно ми досаждаше по ICQ с въпроси от сорта на "Как да си подкарам мрежата? Ама защо не става.. Ще си инсталирам друг линукс за да видя дали ще тръгне" и т.н.?
Нека хората които мислят да си поверят компютъра на него, се замислят по добре.

Както и да е - вече не очаквай толерантност.
И ако искаш да продължаваш да си правиш реклама, ще ти изпратиме ценова лист.
Активен