Покажи Публикации - rainbow_demon
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Fеdora core 6 - проблем ! -: Aug 06, 2007, 20:29
Първо, благодаря за отзивчивостта ви!

@ arda_kj
значи, ще започна малко по-отдалеч. След като инсталирах ОС-ма рестартирах, както се изискваше. Започна да зарежда и последния ред, който се вижда е: "стариране на Udev <ok>". След това всичко се губи. Няма нищо на екрана, абсолютно нищо не се показва. Никакви предупреждения за грешки, надписи или каквото и да е било друго. Няма проблеми да го снимам, но това ще е все едно да снимам екран на НЕ включен Тфт монитор. Абсолютно същото е. Т.е. на екрана няма нищо.
Затова и аз съм в "шах" и не мога да разбера къде евентуално греша.

По въпроса, защо съм избрал Fedora core 6, вместо Седмицата ли?
Ами, защото тази дистрибуция успех да намеря.
Ако можех да намеря, щях да опитам с нея.2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Fеdora core 6 - проблем ! -: Aug 05, 2007, 21:13
Здравейте,
Като начинаещ с Линукс ми препоръчаха от дистрибуциите да си инсталирам Fedora core 6. Направих го, в графична среда, на чист компютър, т.е., абсолютно нищо не бе инсталирано на него преди това. След като рестартирах, след инсталацията, дойде и проблемът - при зареждането. Та, значи след като тръгне да зарежда, след реда "стариране на Udev <ok>" и всичко "умира", не продължава нататък. Не дава никакво съобщение за грешка или нещо, просто черен екран на монитора. Вероятно съм "оцапал" нещо при инсталацията, но не мога да разбера къде.
Може ли да ми кажете, от къде най-вероятно би могъл да идва е проблема?
Мерси предварително.
Страници: [1]