Покажи Публикации - freebuter
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Хардуер за Линукс / Лаптопи / Re: TINI CORE LINUX -: Mar 04, 2012, 22:41
Оправих интернета ,изтеглих фаерфокса но не разпзнава други езици овен англиски когато го заредя станица като майл.бг всичко мие в квадрати инсталирах пакета либреофисе -бг.тзц но имам чиството че ми трябва още нещо. Също така няма и звук но като за 120 мб е много добре.
2  Хардуер за Линукс / Лаптопи / Re: TINI CORE LINUX -: Mar 03, 2012, 02:04
Възможно ли е да се конвертиране vdi в  iso и как. Така мисля че ще ви спестя много страни въпроси от моя страна и за мен ще бъде по лесно.
3  Хардуер за Линукс / Лаптопи / Re: TINI CORE LINUX -: Mar 02, 2012, 17:18
Както казах нов съм в линукс.Ще пробвам да ги запиша на диск и да видим .Пробва и на нов лаптоп пак ми дава същото :
sudo dhclient wlan1  sudo;dhclient command not found
4  Хардуер за Линукс / Лаптопи / Re: TINI CORE LINUX -: Mar 02, 2012, 15:24
 БЛАГОДАРЯ
В момента лаптопа не около мен и немога да се сетя точно за грешката .
Намира ги фаиловете при първите 3 команди няма проблем аз мислех че някъде допускам синтаксисна грешка .Има ли начин да изтегля пограмите кото ми трябват и да ги сложа в исо. фаила ?
При първоначалните ми опити с друг комп под виртоал бокс нямаше проблем изтегли всичко което ми е нужно има ли начин да ги добавя (от виртуалната машина  в исо. фаила ) което ще е по лесно и бързо за мен
5  Хардуер за Линукс / Лаптопи / TINI CORE LINUX -: Mar 02, 2012, 14:37
Преди време ми попадна много стар лаптоп .Един познати ми препоръча да му инсталирам (тинй коре линукс )и да заменя стария линдолс 95 . Изтеглих таини коре (TinyCore-current) офицялния сайт  и го инсталирах  .Но няма почти никакви програми като браузер и плеар.Неможах да намеря мрежов мениджър за да ги изтегля и пробвах с да се конектна с терминал (за да е интересно позвам  външен wifi адаптор) .
./ifcongig wlan1 up
./iwlist wlan1 scan
./iwconfig wlan1 essid (името на моята мрежа)
./dhclient wlan1(отпред има судо на всички ) -тук ми дава грешка . За пръви път ползвам линукс допускам ли някъде грешка и има ли друг начин да се свържа към мрежа ми ?  Ще съм много благодарен за помоща.

 
Страници: [1]