Linux за българи: Форуми

Трудова борса => Търсене => Темата е започната от: slaff в Nov 21, 2019, 15:14Титла: Млада компания търси системен администратор / Dev-Ops
Публикувано от: slaff в Nov 21, 2019, 15:14
Notolytix e млада компания, разработваща продукт от световно ниво, насочен към сигурността на разплащанията във виртуалното пространство. Гъвкавият и лесно пригодим продукт е спечелил на компанията множество клиенти от различни сектори на fintec пространството по целия свят. Разрастването на бизнеса и все по-големите изисквания на клиентите изискват все повече и повече от хората. Затова търсим да обогатим екипа си с още една junior dev-ops/sys-admin позиция.

Позицията е за човек с голямо желание за работа, дори и да не е с голям опит. Трябва да е в свои води с Linux и съпътстващите я технологии. Мрежовите познания също са задължителни. От голяма полза би било да има поне базови познания по програмиране. Познания по нерелационни бази от данни са голям плюс. Владеене на средства за автоматизиране на инфраструктурата (ansible, chef, terraform) ще е предимство.

 Работата включва поддръжка на флотилията машини на компанията, мониторинг и провизиониране на инстанции на продукта при нови и съществуващи клиенти.

За контакти пишете на apostol.terziev@notolytix.com


Титла: Re: Млада компания търси системен администратор / Dev-Ops
Публикувано от: spec1a в Nov 21, 2019, 20:57
   E дай повече подробности.
За кои точно нерелационни бази данни ?
Възможно ли е гъвкаво работно време (примерно,след 17ч) ?


Титла: Re: Млада компания търси системен администратор / Dev-Ops
Публикувано от: controlcho в Nov 22, 2019, 10:04
Здравей,

Използваме HBase база и по-конкретно дистрибуцията на Cloudera, която менажира в момента 260ТБ клъстер.
Гъвкавото работно време е напълно възможно :-)