Покажи Публикации - Gero
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: статични настройки за mint 14.1 -: Apr 18, 2015, 15:35
Сега с убунту..не виждам нито контрол панел..нито пропъртис..
Или трябва да вкарам пак ХР-то.и от там да видя,колко рам..какъв ми е процесора и т.н.Нямам много за запазване..то дос ега..от толкова преинсталации и на ХР то..и на какво ли не..повечето неща се изтриха, голяма работа..нямам чак толкова важни неща в компа.
Но да,през седмицата ше си поръчам минт 17.1..и после,ако и той не стане...сигурно .една седмица ще "благославям" Линукса...че ми съсипа нервите вече >:D

2  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: статични настройки за mint 14.1 -: Apr 18, 2015, 14:43
е,машината е на 7 години..не е много мощна..2.2 гигахерца..рам ..не знам..става си за сърфиране из нета..не ми трябва за игри...
Ами онзи ден..ми свалиха този минт 14.1 на диск
..и нали с него пробвам..просто такъв им поръчах,защото мислех..че той е последния.Както и да е..инсталирам  го(но ми излиза,че и ХР е там..което искам да изтрия)..и всичко си му е наред..но извън линия..вивакома ..не ще да ми направи връзка с интернета..
Не искам да  се връшам на Бозата....и опитите ми и мъката явно ще продължат още..кой знае колко...
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: статични настройки за mint 14.1 -: Apr 18, 2015, 14:26
Извинявай,нищо не можах да обясня..но как да разкажа всичко ,което става и което се опитвам да направя..цъкам ..за връзка..и не ще и не ще..В Бозата като закъсвах с компютъра..иамше програма и един приятел от другия край на България..влизаше в компа ми..и го оправяше..
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: статични настройки за mint 14.1 -: Apr 18, 2015, 14:19
а пък другата седмица..ще си поръчам минт..но 17..или убунту 17..
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: статични настройки за mint 14.1 -: Apr 18, 2015, 14:17
O,радвам се,че някой е отговорил..не очаквах така бързо..благодаря.
Ами какво правя..от 7 години се кана да мина на линукс..и едва от седмица...като вече ме идразни до ента степеб XP-то..викам,чакай да бутна някои от дисковете,които ми правиха преди 7 години.Убунто..девбиан..е убунтуто11.10 тръгна..друг е въпроса,че става само да влизам в интернет и да пиша..с виваком съм сега.

Такаааа...сега като инсталирам Минта 14.1 на компа..инсталира се,но не мога да направя връзка с вивакома,за да тръгне връзката.Цъкна на vivavom vivavom internet (Pospaid)..и ми показва един среден пръст..не ще да направи връзката с интернет?!Признавам си,че съм много бос в Линукса..не че и в Бозата съм добър..ама пак се справям.Както и ега..с убунтуто 11.10 ..при него нямаше никакви проблеми..цък,цък..и си тръгва..но този минт..ми разгони фамилията...
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: статични настройки за mint 14.1 -: Apr 18, 2015, 09:56
Ейййй..този Минт 14.1 ми изяде нервите цели три дни.Не иска и не иска да направи връзка с нета.С Vivacom съм и не мога да направя връзка.Сега пиша под Убунту..стара версия 11.10..но Минта не ще и не ще.Вярно на "Вие"съм с компютрите,още повече с Линукса,но не можеше ли и Минта да се направи като Убунтуто.Всичко да става лесно....а не само за "програмисти"..
Страници: [1]