Покажи Публикации - dorzo
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / проблеми с МДК 10 -: Jul 21, 2004, 10:15
Мога да ти помогна само с мишката.
В /etc/lilo.conf  на реда след append= пишеш "psmouse.proto=imps" с кавичките разбира се и накрая изпълни  /sbin/lilo и нямаш проблеми.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / За мрежата -: Jul 17, 2004, 00:45
Мислиш ли,че не съм опитал преди да питам.Не става.Показва,че няма работни групи в мрежата,а това не е така.Беше нещо с lan,но не се сещам.Знам,че съм го правил,но...
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / За мрежата -: Jul 16, 2004, 14:14
Моят компютър не е сървър.Просто съм част от мрежата и искам да видя и останалите.
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / За мрежата -: Jul 16, 2004, 12:41
Как да видя другите компютри в мрежата?Пиша lan:/ не става-праща ме в google.Пиша lan://loсalhost и пак така.Знам,че някъде съм го чел как става,но не можах да го намеря по форумите.
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Permission denied -: Jun 05, 2004, 14:30
Imam laptop i iskam da vkaram za mishkata append="psmouse.proto=imps" v Lilo-to zashtoto ne mi raboti nali se seshtash onazi plochka po koiato se plazga prasta i s pochukvane varhu ikona se potvarzhdava.E tova potvarzhdenie ne mi go priema neshto.Inache kursora se dvizhi
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Permission denied -: Jun 04, 2004, 23:15
Izviniavam se ako ne san bil iasen.Stava duma za slednoto.Primerno pisha /etc/lilo.conf i kato dam enter mi izpisva permission denied.A v sashtoto vreme sam root.nali kato si root triabva da imash palni prava.A na men ne mi dava dostap.Tova e edin konkreten primer.ne sam pipal nikakvi programi.Gledam kato ne razbiram da ne razvaliam.
7  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Permission denied -: Jun 04, 2004, 16:15
Здравейте.Искам да ви попитам нещо.С Mandrake сам.Като си пусна конзола и искам да си направя някои настройки ми дава permission denied.Искам да кажа,че влизам като root,но продължава да ми отказва достъп.Не знам как се оправя това.Сигурно не е трудно и трябва да се пипне някъде,но аз не знам къде.Моля някой да ми помогне,че така само съм наблюдател на linux.Благодаря.
Страници: [1]