Покажи Публикации - frisomat
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Трудова борса / Търсене / ТЪРСЯ ЧОВЕК ИЛИ ФИРМА ЗА НАСТРОЙКА И ПОДДРЪЖКА -: Dec 17, 2004, 15:44
Търся човек или фирма за настройка и поддръжка на компютри под Линукс.
Компютрите са офис машини на които има OPEN OFFICE, печата се много на български 1251. Има мрежови принтер HP и мастилено-струен HP шернат в windows мрежа.
Ползва се много ел.поща със съобщения предимно на кодова таблица 1251, които трябва лесно да се разпечатват от самия майл клиент. Майл клиента трябва да притежава свойството изтритите съобщения от inbox да се трият и от pop3 сървъра! Майл клиента, а и не само той не трябва на моменти да има проблем с изобразяването на текст кодиран със кодова таблица 1251 или UTF-8.
Има рутер и малък сървъвр на линукс машина. В последствие ще се споразумеем за настройка на малък майл сървър, който ще трябва да има и антивирусна програма, която сама да се update-ва без да я мислим. Предпочитам антивирусната програма да е платена, но в никакъв случай да не е някой безбожно скъп, хитов пазарен продукт.
На част от машините трябва да се настрои разпознаването на фотоапарат HP 912.
Възможностите на компютрите трябва се използват максимално, т.е. ако компютъра има CD и звукова карта това означава, че те трябва нормално да се поддържат от системата. Компътрите, до колкото разбирам, не попадат в графата жълта техника, което предполага избягването на проблема с - няма драйвер.
За момента това са ми проблемите, вероятно във времето ще се появят и нови.

За предложения най-удобно е да използвате майл shumakov@frisomat.net
За специалисти без e-mail, ще си оставя телефона 0889514109, но да не разчитат много на този вариант.

В очакване, с уважение
Георги Шумаков
Страници: [1]