« -: Jan 12, 2006, 23:52 »
Здравейте,
От няколко дена се занимавам с линукс. Не мога да кажа, че знам кой знае колко, но ми е интересно да се науча. Успях да си го инсталирам сам и да си настроя пппое кънекшъна с което се гордея. Но сега имам проблем с проблем с подкарването на филми. Ползвам Suse 10 с графична среда KDE. Инсталирах си w32codec-all-20050412-0.pm.0.i586.rpm което би трябвало да са ми кодеците, но уви като се опитам да си пусна някакво филмче ми искарва следната грешка
No plugin found to handle this resource (/windows/D/Clips/Bomfunk MC's - Freestyler.mpg)
Details :
xine: couldn't find demux for >/windows/D/Clips/Bomfunk MC's - Freestyler.mpg<
xine: found input plugin : file input plugin
Добре тука иде реч за някакъв плъгин, но си нямам никаква идея нито от къде да го намеря нито как да го инсталирам. Грешката я изкарва от Kaffeine. Пробвах и с RealPlayer 10 , но той ми искарва "The player does not have the capabilities to play back this content. The following components are required: avi. " Надявам се някой да ми помогне да си подкарам филмите. Благодаря предварително.
П.С. Съжелявам, ако съм подразнил някой с ламерския въпрос, но всеки трябва да се учи от някъде.