« Отговор #2 -: Oct 20, 2007, 16:27 »
както виждаш никой не то отговаря по простата причина че тук не е форум за врачки и гадатели та да познаем по оскъдното инфо дето си дал как да ти помогнем!Дай малко инфо например какво се е случило преди да излезе тоя проблем:инсталирал ли си нещо,махал ли си нещо,по настройки някъде да си пипал?ето така трябва да започнеш!По всяка вероятност имаш проблем със стартирането на Х.И аз съм имал подобен проблем като пак ми изкарваше съобщение,че все едно харда ми е пълен или има друг проблем.Само че аз инсталвах и махнах едни неща и оттова стана.Ти кажи последно какво си правил.Според мен си махнал някоя програма която освен самата нея си е премахнала и нещо друго,което е било необходимо за нормалната работа на Х.Съветвам те ако си новак в линукс да четеш много внимателно когато инсталираш и ОСОБЕНО КОГАТО ДЕИНСТАЛИРАШ програми.Там в синаптик или адепт(не знам какво ползваш ) всичко си пише.Колкото до преинстал на Убунту би трябвало да може без да затриваш нищо.Когато стигнеш до момента дето те пита дали да форматираш харда дето ще инсталираш не форматирай,а продължи инсталацията и ще стане.Поне аз съм го правил макар и не с Убунту но не виждам причина и с убунту да не става.Но мисля че нищо няма да направиш,защото аз при подобен проблем същото мислех и го направих и познай какво стана-едно голямо НИЩО!!!Проблема си остана.Ако имаш /home директория на отделен дял форматирай другото и инсталирай на чисто.Ако можеш да оправиш Х по друг начин о.к,но дай да видим какво си правил последно та да видим от какво е проблема.Успех!!!