Автор Тема: Проблем с наутилус ?  (Прочетена 679 пъти)

tasmaniec

• Напреднали
  • Публикации: 32
  • Distribution: Kubuntu 13.10
  • Window Manager: KDE
  • "Това, което не ме убива ме прави по-силен."Ницшe
    • Профил
Проблем с наутилус ?
« -: Sep 28, 2009, 14:12 »
Здравейте,без особенно да се ръчкам в моето убунту 9.04 забелязах липсата на панела на настройките в наутилуса.Къде ли не се рових и базиках,но не успях да си върна стария изглед.Използвах и търсачката в нета ,но без успех за мене.Та моля за помощ  ::)   Благодаря Ви предварително.   П.П. За сведение имам и графична среда инсталирана KDE  4.3.1. по дефоулт се включва конкуерора,как да си върна наутилуса  ???          По П.П. Здравейте само за сведение ,изгледа на картинката по-долу разбрах след много упорство от къде е.Тъй като компилирах gnome2-globalmenu и gloobus се е получило nautilus-simplified. Нещо като минималистичен изглед на наутилуса.Само докато го разбера ми отне толкова много време. >:( .Че съм магаре чак сега разбрах ;D
« Последна редакция: Sep 30, 2009, 09:00 от tasmaniec »
Активен

CPU -Intel Pentium E2140@ 3000Gh,VGA-Ati Radeon 4850,Mem. A-Data 2*1Gb.,2*160Gb. Hitachi,Jetway ip35- sg.

tyuio

• Гост
Re: Проблем с наутилус ?
« Отговор #1 -: Sep 29, 2009, 00:29 »
ако влизаш с кде много ясно че ще ти е конка макар че маи сега не е дефалтски!  Ако няма изобщо да го ползваш направо го махни конка ако ли не, десен бутон на някоя папка и си избери с какво да си отваряш папките
Активен