За два дена вече трети въпрос задавам ама

... та работата е там С която и дистрибуция да съм и винаги ползвам гном следователно и networkmanager-a и връзката си е ок, но почна ли да тегля торренти и край разпада се и не иска да се върже... това е от месец някаде... откакто си купех рутер... На вистата няма грижи с друг лаптоп няма проблеми също с телефона няма проблеми, ама пусна ли пак казвам торент на линукс и край ракача ме и до там... Единствения начин да остана в мрежата е с кабел което е доста тъпо при положение, че си купех рутер за да избегна кабела. А да пробвам с други рутери нямам шанса нямам приятели/познати с друг рутер, а от магазин да взема няма да ми дадат безплатно. Някой ако си има и на идея за филма силно го моля да помогне.

инфо за картата:
08:00.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) (rev 01)
И да още нещо. моята мрежа ми я показва най-слаба от всички други максимум на 77% обхват... смених от рутера на всичките канали, сминих всички видове кодировки и пак така си остана. Самия рутер е МCI RG54SE II