Автор Тема: скайпа държи 100 %CPU  (Прочетена 3160 пъти)

rams

• Напреднали
  • Публикации: 61
  • Distribution: Linux Mint 17
  • Window Manager: Mate
    • Профил
Re: скайпа държи 100 %CPU
« Отговор #15 -: Mar 15, 2010, 21:15 »
.............. CPU е 2.8mgHz, a видеото е 256 MB ATI Radeon 9600 . Под Win нямам никакъв проблем с телевизии, флашове и т.н. и по това съдя, че е от Ubuntu-то.
Интересно ми е как Бозата няма проблем с тоя процесор...?
А иначе проблема е комплексен:
........Машина+ОС+Задклавиатурно Устройство=1, при нулев резултат ......сори ма резултата е повече от ОЧЕВАДЕН.Така че в тоя ред на мислите ........майката му е четене - няма родени НАУЧЕНИ!!!!!!

velislavvasilev

• Гост
« Отговор #16 -: Mar 15, 2010, 21:54 »
Светих маслото на всичко май, но и май си бачка сега. Инсталирах някакъв АТИ контролен център от Софтуер център и като го пуснах ми изписа, че нямам АТИ драйвър. Изчезна 3D, полупрозрачния терминал си стана 100% черен, не ми бачка Компиз-а, но сега процесора е само на 1-5% Този Ати контролен център го махнах, но пак не ми бачка Компиз-а. Не ми дава да си включа и визуалните ефекти. Кубунту да качвам?
Активен

vyrgozunqk

• Гост
« Отговор #17 -: Mar 15, 2010, 23:41 »
Тц тц тц... това е типичен проблем за старите версии на скайп, визирам стабилната. Махнете я ! Сложете новата бета, там нещо 2.1.81 мисля... с ня въпросния бъг е оправен, както и аудио бъговете с пулс аудиото и изобщо повечето аудиосистеми, защото хората си пренаписаха аудиобиблиотеката...  :)
Активен

Activity

• Напреднали
  • Публикации: 105
  • Distribution: Slackware 13.1
  • Window Manager: KDE 3.5.10
    • Профил
« Отговор #18 -: Mar 16, 2010, 11:34 »
същото е и при слак 12.2 с skype 2.0.0.72 , при много емотикони наведнъж процесора скача на 100% и зависва всичко , но все пак невиждам смисъл от хилядите емотикони и едно :) върши работа
Активен

Success represents the 1% of your work which results from the 99% that is called failure.
... - Soichiro Honda

vyrgozunqk

• Гост
« Отговор #19 -: Mar 16, 2010, 12:02 »
И все пак бетата е в пъти по-добра от стабилния, и е много по-стабилна, колкото и интересно да звучи ;D
Активен