Аз съм последния, който ще защитава Путин, за каквото и да било. За мен той е руска версия на Раз-бойко, ама по-зле и от него. Но има толкова много логически грешки, че не мога да не коментирам.
ах тези лоши англичани начи ...
да искат да свалят психясал диктатор дето сигурно половината свят го иска на въже ...
Не е работа на гнусната сган да свалят, когото и да било различен от противния им крал. Половината свят (под това разбираш ЕС+Австралия+Япония+Ю.Корея) да си гледа неговите проблеми, защото са ужасяващи.
А специално тези паразити нямат никакво право да дават оценки, кой е психопат (макар да съм съгласен, че конкретната личност е пълно ку-ку), защото тях ги управлява човек, който най-малкото мълчаливо е дал съгласие майка му да убие майката на двете му деца и пак същия се отказа от едното си дете, защото посмя да се ожени за циганка. Аз също не харесвам Меган, но Хари си я избирал за него, не за мен.
Този е дори по-лош от Путин. Той не уби бившата си и не се отказа от дъщеря си. Колкото и да е изрод, поне е човек.
дето ръси заплахи с ядрени удари всеки ден ...
Ако бях аз щях да съм ги изпълнил преди четири години. То бива нагли задници, но това на нищо не прилича. И всеки един руснак мисли точно по същия начин.
Трябва да се радваш, че точно това изпражнение им е на чело, защото свят вече нямаше да има.
Но руското търпение също не е безкрайно. И колкото и да отлагат, следващия след него може да ги накаже много по-лошо, отколкото аз си мечтая. Аз мечтая да се изпари ситито, следващия може да изпари целия континент заради тъп остров, който даже не е част от общността ни.
дето убива цивилни, тероризира свои и чужди,
На най-светлия празник изстреля над шестдесет ракети само по Киев сред които всичко налично от Циркони до Искандери, като в сметката влизат и два лешника, всеки от тях с тридесет и шест бойни глави. Най-голямата бомбардировка от началото на войната.
Това беше началото на отговора за бомбандирането на момичешкото общежитие.
Жертви: четири броя.
Във въпросното общежитие има двадесет момичета и две момчета на възраст до двадесет години.
Това е по въпроса, кой, колко невинни убива. Никой не може да се сравни с англичаните по насилие. Може би само Биби, ама и той е тези от ситито.
подклажда войни за да си продава келявите оръжия дето никой вече не ги купува...
Това го правят американците, а не руснаците. Понеже освен русофил, съм и американофил, ще спестя да пиша по темата. Но руснаците продават десетки пъти по-малко оръжие от тях. А само парите, които изсипа склерозиралия старец в Украйна, на Путин биха му стигнали да превземе целия свят, а на ООН да нахрани всички за поне две десетилетия напред.
дето народът му мизерства а шепа олигарси се возят на яхти
Това е напълно вярно и е нещо, в което определено може да бъде обвинен. И всичко щеше да е наред, ако не беше същото навсякъде другаде.
дето се меси в изборите и поставя удобни марионетки из всички държави които поддадат
посредством корупция, натиск, балконинг, шантаж и каквото още се сетите ...
Той наистина мислеше, че като той е мутра и е заобиколен с мутри, тези мутри могат да се разберат с чуждестранните престъпници и всички да си живуркаме мирно.
Оказа се, че не е прав. Това е мислене на борчага (джудист в неговия случай) и завършва винаги зле.
Само дето в момента няма нито една държава, дето те да са инсталирали управление. Украйна беше опит за такова, мутренско правителство и завърши с преврат и излизане на мегдана.
Но виж, приятелката ни Урсула фалшифицира изборите в Молдова, погази конституцията на Румъния и се разправи с Орбан (за който, ама хич не ми е жал). И това са само случаите, които стигнаха до българските телевизии. Препънаха се в Грузия, онези не искат отново да се парят. Тази година ще видим, какви ще ги свършат в Армения.
=*=
лоши англичани, лоши мхм
Пълни изверги.
Ако не е станало ясно не говоря за жителите на въпросната кочина. Те нищо не са ми направили. Говоря, за тези, които ги управляват.