ама той Дончо добре знае как да се мазни на китайчоците:
https://www.vesti.bg/lyubopitno/riba-i-presni-zelenchuci-kak-trymp-i-melaniia-posreshtnaha-si-dzinpin-v-beliia-dom-6271154
Нека познаем - делкат си новите колонии и сфери на влияние... вероятно Старшипите ще превозват много неща Made In China за новата лунна база, вервайте ми ИИтата им го говорят - що да плащат 200% и да имат две бази като може и да минат само с един масраф и то на 50% ..и ИИто вероятно също си го делкат - като нищо може от едните да са технологиите а от другите ток и жица. тъй кат гледам бай Дончо е
поканил своите индивидуално а бай Ши отговаря за всичките негови еднолично и целокупно - планова икономика, но наука не прави - знам че сега ще ми излезете със стария изтръкан номер кой колко патента имал напоследък, но науката не се патентова /все още/, а планова икономика наука не прави - представяте ли си как излиза мис Пиги и казва - Очкавайте ни от ново догодина с.. опа това беше от едно старо шоу.. така де излиза китайския другар по плановата наука др. Си Айн Ци Щайн и казва догодина ще открием Общата Теория на Относителността щото... така е по план, петилетката гоним срок.
Луно, Луно - земльо македонска