Автор Тема: Размазан екран  (Прочетена 3311 пъти)

sarfios

• Напреднали
  • Публикации: 20
    • Профил
Re: Размазан екран
« Отговор #15 -: Aug 02, 2010, 11:48 »
Благодаря за мнението, но при мен проблема не е в Linux,а а в останалите apps например в Google Chrome... в Linux всичко е идеално... Не знам дали е зареди драйвърите защото още не съм подкарал никаква игра на тази ОС, а и не знам дали ще успея.
Активен

Ekspert

• Напреднали
  • Публикации: 801
  • Distribution: Debian Wheeze
  • Window Manager: Gnome 3
    • Профил
« Отговор #16 -: Aug 04, 2010, 13:56 »
И на chrome не пречи да му поразчовъркаш шрифтовете, макар че аз предпочитам лисицата. И още нещо, започвайки занимавката си с линукс, трябва да си готов да прекараш доста време в ровене по форуми, четене на документация и експерименти със компютъра, за всяка една задача има винаги няколко решения, така че всичко е в твои ръце. Самата операционка е хубава но се иска и да си падаш по предизвикателствата повярвай ми, иначе няма да се задържиш много с линукс, дават ти се повече възможности от колкото повечето хора могат да понесат  ;D .
Активен

Извинението е като ЗАДНИКА. Всеки си го има.

sarfios

• Напреднали
  • Публикации: 20
    • Профил
« Отговор #17 -: Aug 04, 2010, 16:04 »
На мен ли го казваш... инсталирах си фонтовете от microsoft рефрешвах глупости в в терминейта и все още е кофти фонта на google chrome к'во да се прави с опера е може би малко по-добре, но... не знам някой ако има идея с отворени обятия съм... xd
Активен