Цитат на: backtolife в Oct 10, 2010, 16:17Цитат на: ROKO__ в Oct 10, 2010, 16:17Слабо ме вълнува Всеки раздува излязло убунту все едно те са двигателя на развитието в линуксМи и ти раздухваше за тъпия ти калкулатор...Аз поне съм пробвал убунту, и имам основа за сравнение а ти не си пробвал Калкулатора, и нямаш никаква база за сравнение още повече пък да хулиш ... и Calculate Linux 10.9 излезе на 8-ми но не съм пускал тема Е го лайното http://extremebg.co.cc/ubuntu.png дето специално го теглих да го разгледам
Цитат на: ROKO__ в Oct 10, 2010, 16:17Слабо ме вълнува Всеки раздува излязло убунту все едно те са двигателя на развитието в линуксМи и ти раздухваше за тъпия ти калкулатор...
Слабо ме вълнува Всеки раздува излязло убунту все едно те са двигателя на развитието в линукс
Цитат на: ROKO__ в Oct 10, 2010, 18:48Цитат на: backtolife в Oct 10, 2010, 16:17Цитат на: ROKO__ в Oct 10, 2010, 16:17Слабо ме вълнува Всеки раздува излязло убунту все едно те са двигателя на развитието в линуксМи и ти раздухваше за тъпия ти калкулатор...Аз поне съм пробвал убунту, и имам основа за сравнение а ти не си пробвал Калкулатора, и нямаш никаква база за сравнение още повече пък да хулиш ... и Calculate Linux 10.9 излезе на 8-ми но не съм пускал тема Е го лайното http://extremebg.co.cc/ubuntu.png дето специално го теглих да го разгледамМи аз, ROKO__, калкулатори не ползвам . А й гледам на снимката, че питаш някой дали ти е добре RAM паметта . Надявам се не си задал и въпрос дали процесора ти е добър .
Абе ясен си ни ти, че само лъжеш хората - я с температури, я с процесори, я с памет .
Цитат на: backtolife в Oct 10, 2010, 19:25Абе ясен си ни ти, че само лъжеш хората - я с температури, я с процесори, я с памет .То това ми трябваше за малко сега просто не е нужно за да се получи желания ефект просто трябва си купя платки памет
Цитат на: ROKO__ в Oct 10, 2010, 19:27Цитат на: backtolife в Oct 10, 2010, 19:25Абе ясен си ни ти, че само лъжеш хората - я с температури, я с процесори, я с памет .То това ми трябваше за малко сега просто не е нужно за да се получи желания ефект просто трябва си купя платки паметНе вярвам дъното ти да събере 10 GB.
.Единственото,което засега ме дразни е,че като кликна на .deb пакет за да го инсталирам с gdebi сега по подразбиране се отваря с програмата "Управление на софтуер",а не както беше преди директно с gdebi.Може и да е въпрос на донастройка.Като го поогледам ще видя кое как е.
Че излезе излезе - ама аз като съм с 10.04 защо не ми дава upgrade?