За да не кажат, че пак сме гадни, долни и т.н. Малко помощ да дам 
@bop_bop_mara, да взема да го направя на урок и да го сложим като задължително преди регистриране през тоя месец?

+1
task_struct, няма смисъл да го правиш на урок, едно, че има вече такива, второ - явно никой няма да го прочете, ако не е с етикет "Това е всичко, което трябва да предадете на преподавателя, за да си вземете предмета".
На мен ми е много тъжно, че явно форумът си е извоювал някаква слава на "мястото, където напълно непознати ще ти свършат черната работа безплатно и без дори да трябва да ги черпиш". Нямам идея как и защо, аз лично не успявам да намеря ключови думи, които да пусна на гугъл и да излязат най-отпред теми от тук...
Да се декларира структура „Автосалон”с информация (пореден номер,марка,година на производство,продажна цена).Да се въведе информация за наличните N броя автомобила и се отговори на заявка за търсене(година на производство,цена)цена по – малка от въведената,година по малка от въведената.
Абе това ми прилича повече на контролна работа. Много е просто за курсова, нас защо не ни караха да пишем такива курсови?
Ние сме имали нещо подобно, но в училище (и май беше за ученици, не за коли). Но тогава Интернет пространството не беше толкова обширно, пак малцина си бяха написали сами нещата, но поне помощ се търсеше лично, от познати хора.