Автор Тема: Пробелме с торент клиент FLUSH  (Прочетена 1834 пъти)

__SHADOW__

• Напреднали
  • Публикации: 25
    • Профил
Здравейте,
Използвам УСУ линукс 7.0 базиран на Убунту 11.04 с ядро 2.6.38-15generic и гном 2.32.1. След успешно надграждане на системата торент клиента FLUSH не иска да стартира след двоен клик на стартиращата икона. Не иска да потегли и при отваряне/добавяне на нов торент файл. Нямам представа какъв проблем, причинява невъзможността на програмата да се изпълни! Моля за малко помощ. Преди да изпълня надграждането, програмата работеше безпроблемно. Благодаря!
Активен

__SHADOW__

• Напреднали
    • Профил
Re: Пробелме с торент клиент FLUSH
« Отговор #1 -: Sep 01, 2012, 04:01 »
Здравейте,
Използвам УСУ линукс 7.0........................................... програмата работеше безпроблемно. Благодаря!
Хайде колеги, помагайте, че имам заредени около 600 задачи в тъпия FLUSH. Спешен ми е  :( :( Дали ако го премахна/деинстална и сложа/инсталирам наново ще успея да постигна нещо?
Активен

evilgrintch

• Напреднали
  • Публикации: 99
  • Distribution: Mint
  • Window Manager: Cinnamon
    • Профил
« Отговор #2 -: Sep 01, 2012, 08:00 »
Опита ли да премахнеш напълно и след това да инсталираш отново програмата от мениджъра с пакети?
С команда от конзолата също ли не тръгва?
« Последна редакция: Sep 01, 2012, 08:06 от evilgrintch »
Активен

__SHADOW__

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #3 -: Sep 01, 2012, 17:10 »
Опита ли да премахнеш напълно и след това да инсталираш отново програмата от мениджъра с пакети?
С команда от конзолата също ли не тръгва?
Да, на няколко пъти махах и слагах програмата...Резултат няма! Конзолата също не я пуска!
Сега искам да добавя, че уж успешното НАДГРАЖДАНЕ, може би не се е осъществило правилно! В момента пак ми се появи надграждане, но с доста по-различни табели от предното. Разреших да работи и сега чакам. Нещата изглеждат така:
До преди 4-5 месеца не се бях докосвал до линукс. Много ме изкефи и веднага ме грабна. Всички лични компютри забравиха що е джам  ;D ;D Предполагам обаче, че тези надграждания са бъгави и те прецакват иначе добре работещата система. Ако и сега не се справи с това инсталиране - варианта е един - нова инсталация :-\
Активен

__SHADOW__

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #4 -: Sep 01, 2012, 17:31 »
Така, за да не се чудите дали надграждането от 11.04 към 11.10 е успешно ще Ви покажа следното съобщение:

Не можаха да бъдат инсталирани обновленията

Надграждането бе прекъснато. Системата ви може да е в нестабилно състояние. Сега ще се извърши възстановяване (dpkg --configure -a).

Please report this bug using the command 'ubuntu-bug update-manager' in a terminal and include the files in /var/log/dist-upgrade/ in the bug report.
E:Неуспех при незабавната настройка на „gir1.2-panelapplet-4.0“. За повече информация вижте информацията за APT::Immediate-Configure в „man 5 apt.conf“. (2)

;D ;D ;D Абсолютно не Ви съветвам да приемате надграждане. Сега ще оправим нещата, лошото е че трудно ще компилирам до същото състояние новата система.
Поздрави
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
Мнение за Flush
Идеи и мнения
cybercop 0 785 Последна публикация Nov 20, 2012, 10:45
от cybercop