Мерси.
А имам още малко въпроси, някои може би са и глупави, но какво да се прави.
Ще карам направо в тази тема, че не обичам да пускам по една тема за всяко нещо.
1. Как да махна текста от уиндоу листа и да останат само иконките, както е в Уиндоус 7?
2. Като отварям нов таб или разглеждам снимки с коя да е програма, отляво на екрана на около 1-2 пиксела от левия ръб се появява една примигваща бяла вертикална черта. За съжаление снимка не мога да дам, защото не излиза на скрийншотовете. Ако някой я е виждал дали може да каже как е оправил проблема? Ако не, ще пробвам да снимам с телефона, да видим какво ще излезе. Ъпдейтнах Ментата с всичко, което ми беше предложено, но чертата си остана.
3. Как да променя цвета на текста в уиндоу листа (това в случай, че точка 1 не може да се направи) и на часовника? Направил съм таскбара да е съвсем прозрачен, но за да видя часа трябва или да закарам курсора върху него, или да сменя бекграунд картината с някоя по-светла. Имам причини да я правя тъмна, но ако се впусна в обяснения защо много ще се отклоним от темата.
4. И последният въпрос - някоя лесна за употреба програма (ако може с GUI) от типа на Symantec Ghost 11.0 и която да може да работи с ext4? Гоуст на Симантек изобщо не разпознава ext4, което е жалко, 'щото има адски лесен GUI.