Тъй като е незадължително, аз лично го направих с единствената цел това по някакъв начин да подскаже, че заставам зад думите си ... в смисъл че съм попроверил информацията която давам и имам някави аргументи да я защитя ако някой се интересува от това. Дал съм и e-mail и icq номер (от днес). Причината да пиша е че се поразрових малко във форума и това което ми направи впечатление е следното съотношение:
2790 регистрирани профила в
http://www.linux-bg.org1253 от тях нямат нито един коментар
Бърза сметка показва че това са към 44.9 % от всички профили. Не че искам да проявявам някакъв "расизъм" и да искам регистрацията при публикуването да е задължителна (това си е чисто безумие), но се чудя защо го правят (тези които само се регистрират) ? За регистрираните няма някакви кой знае какви привилегии все пак. А в крайна сметка това си е някакво HDD пространство на сървъра и разни други компютърни ресурси които се заемат безмислено.
Та идеята ми е:
Защо не направите някаква малка системка която да предупреждава потребителя на дадения от него e-mail че този профил нещо не се ползва и ако продължи така след Х време ще бъде премахнат от чисто спестовнически съображения

'> ?
Поздрави !
Н. Тенев
P.S. Всъщност направи ми впечатление още нещо ... има един профил (SteelStar), който съм правил преди много време и до днес го бях забравил (включително и паролата

'> ) ... може би част от тези 44.9 % са именно такива профили ?