Zdraveite na vsichki. Pyrvo iskam da se izvinq che shte pisha v tozi forum za takiwa neshta, no po prostata prichina , che povecheto programisti/hackeri se zanimavat s linux , reshih da pisha tuk. Na 24 godini sym ( kazvam go za da ne si pomislite , che sym nqkakwo dete, koeto si tyrsi zanimavka). Znachi tyrish v prodyljenie na nqkolko meseca , chovek/ili nqkolko choveka/ da napravqt edno neshto za men(svyrzano do nqkade s hackvaneto i donqkade s programiraneto), kato estestveno plashtam dosta dobre za towa. Samo vi molq da ne prenebregvate napisanoto i da si kajete - gledai go toq kfo se bazika. Ne napylno seriozen sym i choveka/horata, koito eventualno shte se zahvanat s tazi "rabota" shte ostanat nerazrkiti ( estestveno ako te iskat ). Prichinata poradi koqto ne pisha direktno za kakwo stava vypros e ,che iskam samo tezi koito eventualno shte se zahvanat , da znaqt za kakwo stava duma. Ako pyk ima hora koito mogat da me svyrjat s nqkoi koito si znae razbira dosta ot programirane i hackvane, shte byda mnogo dovolen ako mogat da mi dadat informaciq kak da se svyrja s tqh. Otnovo blagodarq che prochetoxte post-a mi.
P.S.: Tozi forum e edinstvenata mi nadejda che v Bylgariq shte ima pone edin chovek , viziram hackerite i programistite , koito da napravi towa , za koeto shte mu platq dosta dobre.
Mojete da pishete na email-a mi
georgi_angelov_angelov@yahoo.com ili prosto da pishete tuk vyv foruma za da se svyrja sys vas.