хихихи кво ти пшопуляризиране бре добре, че си го качих едно време туй чудо, че ся харда кат се скапа и се оправям. а за любопитсвото - ми нямам време да се ровя много много пред компа ма е мноо весело. тва с yast-a и rpms не ме кефи. по ми е кеф през конзолата

'> некво иначе прекалено много напомня на бозата. а и ся не се чудете, че съм такъв ламзи. все пак аз съм свикнал да бачкам на ХР щото когато имаше дос аз не се интересувах от компютри. егати аз незнаех кво ще рече "navigate to xxx dir" де да знам че има команда cd?!

'>

'>

'> btw question: дърпам си аз firefox 1.0 и почва да иснталирам според инструкциите обаче ми дава това:
linux:~/Desktop/firefox-installer # ./firefox-installer
** (firefox-installer-bin:3997): WARNING **: Invalid UTF8 string passed to pango _layout_set_text()
** (firefox-installer-bin:3997): WARNING **: Invalid UTF8 string passed to pango _layout_set_text()
linux:~/Desktop/firefox-installer # Xlib: connection to "

.0" refused by server
Xlib: XDM authorization key matches an existing client!
(firefox-bin:4017): Gtk-WARNING **: cannot open display:
linux:~/Desktop/firefox-installer #
що става?