Аз не стига,че ползвам 5 програми на кръст
Ами сега и без тях :/
VLC,League of Legends,AIMP,Chrome,utorrent
Тия отгоре изброените да тръгнат на линукса ти казвам трия тоя шибан прозорец 7 да не съм го чул повече :@
Ще те разочаровам - това са 5 уникални и невъзможни хъм програми и те не могат да се пуснат по никакъв начин на кои и да е Линукс (от теб).
Ако не искаш/не си склонен на промяна (някаква) - не се мъчи (по-добре). Да, и аз харесвам aimp, но това не е причина да не ползвам Линукс. А utorrent не бих ползвал (вече). Играта пък хич.
Ако пък ги "буташ" през wine - ... е, аз не бих. (Ако я има в steam играта, пак не бих).
Малински хич не съм съгласен. Две от петте програми имат версия за ГНУ/Линукс. AIMP съм почти убеден, че ще тръгне с вино. Той е много стара програма. И всъщност е клонинг на Winamp. А такива и за ГНУ/Линукс има много и от десетки години. Например, почти съм убеден, че ако го замени с да речем QMMP изобщо няма да усети разликата.
µТоррент също съм убеден, че ще върви с вино. Той е много популярна програма за другата ОС. Не, че знам, какво ѝ харесват. Аз моментално бих го заменил с Vuze. Но мисля, че този гномския Трансмишън много мяза на мюто. Не си проблем да си ползва направо Мю.
Относно LOL, аз не играя такива игри. Доколкото знам това е нещо за деветгодишни, на което му мина модата преди 34 години. Сега сред деветгодишните са популярни разни клаш оф кланси, клаш рояли и подобни. Но явно има хора я харесват тая игра и другите клонинги на Дота. Пък и самата смотана Дота. Та Малине имам новина за теб. LOL е от приложенията, за които специално са се погрижили да вървят под вино и то добре.
Тъй, че човека няма проблем.