Автор Тема: Инсталация на xmame/xmess ot .bz2  (Прочетена 1075 пъти)

Coccolino

• Напреднали
  • Публикации: 42
    • Профил
Инсталация на xmame/xmess ot .bz2
« -: May 15, 2005, 16:03 »
Моля кажете ми какво и къде да прочета или помогнете. За първи път не можах да си намеря подходящ .рпм и ми се наложи да си го компилирам(...ако така се казва). Проверих доста линкове, но имам чувството, че май само аз се набирам да си инсталирам тоя симулатор.
Стигам до момента в който трябва да едитна маке.юникс и там направо ми се изправят косите ако има три реда в които си мисля че знам кво пише е добре. Както и да е май ще трябва да покълва още.....
Ако знаете друг подобен емулатор казвайте с радост ще го пробвам или пък къде мога да попрочета нещо за компилирането
xmame/xmess
Предварително Благодаря! Сусе 9.2 КДЕ 3.3
Активен

braun100

• Напреднали
  • Публикации: 119
    • Профил
« Отговор #1 -: May 15, 2005, 17:13 »
ami temata tuka za kompiliraneto i instaliraneto pod linux e obsajdana pone milion pati prosto gore wlqwo ima edin buton "tarsene" kadeto trqbwa da natisne6....

eto dwa posta w koito se obwajdat podobni temi w koito i az sam pisal ne6to, pro4eti go!

http://www.linux-bg.org/cgi-bin....raun100

http://www.linux-bg.org/cgi-bin....raun100

za twoqta programa po konkretno ne moga da ti otgoworq za6toto ne mi e poznata
Активен

Coccolino

• Напреднали
  • Публикации: 42
    • Профил
« Отговор #2 -: May 16, 2005, 01:01 »
Braun100 има право, наистина темата ми е обсъждана, но все пак си остава въпроса ако знаете някой друг симулатор за добрите стари аркадни игри работещи с ром-овете за МАМе то нека драсне едно лично.Благодаря!
П.С не разбрах как да разкарам темата....модератори моля изтрийте ми творенията.Предварително благодаря!
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
xmame
Общ форум
Nerf 5 2585 Последна публикация Dec 28, 2008, 12:25
от ANTIADMIN