« -: Nov 17, 2005, 15:51 »
Значи дръпнах си 3-те диска от Дата-та и всичко с инсталацията вървеше добре докато не се стигна до след инсталационните настройки или по точно видео картата. Оставих настройките по дефаулт но след рестартирането не тръгна .... не разбирам много , но предполагам стигна точно до зареждането на графичната среда и до там. С енВидиа ЕфЕкс 5500 128мб/128 бита съм. После пробвах с различни настройки... различни разделителни настройки, и даже различни монитори ... не стана.
И тъй като имам подръка различни видео карти пробвах да сменя видеото. Сложих АТИ 9800 Секънд едишън ... пак същата работа... само с единствената разлика , че този път линукса тръгна но без графична среда... но това не ми върши работа защото искам да го позлвам за пускане на музика.
Ако някой има идея ... да каже... ще съм му много благодарен.
Послепис:
изтеглих и някакви драйвери за енВидиа с разширение .run ама каро съм lame незнам какво да правя с тях ... или те са за после ... като подкарам графичната среда ?
незнам къде точно е мястото на тази тема ... затова ще поустна и в хардуер .... а която не е на правилното място може да я делнете.