Автор Тема: проблем с компютъра  (Прочетена 792 пъти)

cherna_prashka

• Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
проблем с компютъра
« -: Jun 18, 2006, 19:05 »
Здравейте сладурчета, незнам дали тука е мястото по моя проблем, но бих искала да ми помогнете тъи като в дата.бг не ми помогнаха надявам се тук да получа помощ.Тъй като сд-то не ми бачка, защото уиндоса е толко зле че просто даже и камерката ми не ми отчита.Исках да попитам има ли някакъв начин да преинстална уиндоса без сд ...мерси надявам се да получа отговор. С линукс би ли станало без сд

Активен

Dean79

• Напреднали
  • Публикации: 151
    • Профил
проблем с компютъра
« Отговор #1 -: Jun 18, 2006, 20:38 »
Цитат (cherna_prashka @ Юни 18 2006,20:05)
Здравейте сладурчета, незнам дали тука е мястото по моя проблем, но бих искала да ми помогнете тъи като в дата.бг не ми помогнаха надявам се тук да получа помощ.Тъй като сд-то не ми бачка, защото уиндоса е толко зле че просто даже и камерката ми не ми отчита.Исках да попитам има ли някакъв начин да преинстална уиндоса без сд ...мерси надявам се да получа отговор. С линукс би ли станало без сд

Да има. Ако имаш инсталация на твърдия диск влизаш в инсталационната папка (d:\winxp_install например), после в I386 и стартираш файла winnt32.exe

Успех
Активен

sdr

• Напреднали
  • Публикации: 655
    • Профил
проблем с компютъра
« Отговор #2 -: Jun 18, 2006, 23:39 »
Не е ли време да отворим раздел в форума за въпроси свързан с софтуер с ЗАТВОРЕН код и да местим подобни теми там? Няма лошо да им се отговаря на който му се занимава ....
Активен

Agent_SMITH

• Administrator
  • Напреднали
  • Публикации: 3082
  • matrix kernel module
    • Профил
проблем с компютъра
« Отговор #3 -: Jun 19, 2006, 01:36 »
Тук отдавна има раздел за поддръжка на софтуер със затворен код - намира се най-долу във форума и е със заглавие "ХУМОР".

Платен, затворен, собственически и всякакъв друг софтуер се поддържа от авторите на съответния продукт. Трябва да е включен в цената.
Активен

-= СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА =-