Автор Тема: Пачване на iptables -как?/Мандрива 2006/gnome 2.10  (Прочетена 1074 пъти)

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4156
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Здравейте всички! Прекомпилирах ядро 2.6.17.6- като преди това го пачнах, следвайки инструкциите от netfilter.org,понеже искам да ми върви и стената, и манди, а без тези магии от нетфилтър не тръгват и двете. Пачнах ядрото и със Supermount, понеже ми писна да ми дава Unknown command Supermount, и освен това, по никакъв начин не успях да си монтирам флопито без Supermount.  След всички тия пачвания, прекомпилирания и т.н., остана само манди- не тръгва. Разрових из нета, и разбрах, че ми трябва пач за модула ipt_IFWLOG който не върви по дефолт с ядрата 2.6.16 и нагоре, намерих и пач-
оттук, само че изобщо нямам идея как се инсталира/пачва/прилага... Пача за Supermount пак беше самостоятелен файл, но с него вървеше и подробно обяснение как се пачва. А тоя пач за IFWLOG само един файл, без рийдми, и без инфо на сайта, от който го изтеглих (дадения по-горе линк- мисля, че е някакво cvs хранилище на мандрива), и изобщо нямам идея как се използва. Може ли някой да ми обясни как да го използвам по предназначение тоя пач? Благодаря предварително
Активен