Автор Тема: Как да си създам мой собствен .h файл в С++ ?  (Прочетена 3887 пъти)

victim70

• Напреднали
  • Публикации: 454
  • Distribution: Gentoo, Ubuntu
  • Window Manager: Kde Xfce
    • Профил
И една добавка как се прави библиотека, че вчера по нощите не се сещах за 'заклинанието', е намерих го добре описано.
http://www.linux.org/docs/ldp/howto/Program-Library-HOWTO/introduction.html
Активен

"Господи, дай ми сила да променя нещата които немога да приема,
дай ми търпение да приема нещата които не мога да променя,
и ми дай мъдрост, да правя разликата между двете"

mazzzterZ

• Напреднали
  • Публикации: 37
  • Distribution: Ubuntu
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
Благодаря за помоща  ;D. Честно казано, не вярвах, че ще получа толкова подробни отговори, за което ти благодаря victim70 и за критиките към сорса също. Така поне ще знам на какво да наблягам в бъдеще и как да пиша. Това за библиотеките, ще ми е от полза също. Честно казано идеята ми да искам да си направя собствен хедър файл дойде зареди темплейт функцията ми dyn_save(). След като видях колко писане ми спестява, реших, че ако си имам хедър файл, който я съдържа ще мога да си я ползвам за всички програми, които ще пиша занапред( е разбирасе, ще го редактирам както Emooo предложи, бях забравил, че могат да се предефинират и универсалните функции  ;D)
Emooo  мерси и за книгите, които си препоръчал. Тъкмо сега се чудих мислих каква книга да започна, а не исках да започвам от самото начало с друга книга(може и да имам малки пропуски в основните неща, но съм сигурен, че с главоболия и гугле ще се изчистят)
Активен