мен ме боли пор4ето за СС, но съм наясно повече от теб, че не е писане на програми (макар че се опита някаква ирония да вкараш)... аз пък исках да ти кажа, че си поредния смешник, не искам да нападам, но не намерих по-добра дума, който като е завърщил един университет има що-годе добра работа, проекти и т.н. се мисли, че разбира от нещо, в случая ИТ или високи технологии както е модерно да се вика напоследък. Работата е там, че си пълна жертва, правиш това което пазара диктува, защото квито и идеи да имаш, си роб. Не знам как да се изразя, но с 2 думи: милиони хора като теб се изказват за ИТ+СС а всъщност нямате нищо в ръцете си, а само дундите.
Всъщност наистина не знам как да го обясня, но не се опитвам да те засегна.
Може би се сещате гетуей като пусна един клип от 80те за развитието на интернет - с купуване на дрехи, филми и т.н. Т.е. технологиите не винаги се развиват, те просто поемат по посоката, по която е решил един упраител. Затова вие да дискутирате за СС е все едно Хензел и Гретел да се чудят кога баба Яга ще ги изяде, вие нямате глас.
Ако Редхат и ИБМ не бяха видели милиони в идеята на столман/линус, нямаше да ги има днес! Мда, наистина не мога да го обясня, но ми писва от лиит специалисти и комплекстите им, сигурно затова коментарът ми изглежда малко агресивен. Извинявам се.

п.с. Другото весело е като почнат цифри и факти... се заливам от смях

Човече нямаш нищо в ръцете си, ако утре ти кажат че линукс от 3% има 33% на десктоп дела ще им повярваш нали? И ти си ми забавен. Стоиш си в Младост и четеш на един екран един цифри и си мислиш, че е така и приемаш нещо за факт, щото го е казала някоя продажна агенция някъде?

Нали схващаш колко си абсурден.