Автор Тема: Уеб програмист - гр. Варна / канадска фирма  (Прочетена 2139 пъти)

lirex

• Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Ако ти е дошло до гуша от строгия шеф и досадния проджект мениджър, в същото време си коректен, отговорен и амбициозен и повечето от следните понятия не са ти чужди:

- PHP, MySQL, AJAX, Ext JS
- Ps, Dw, XHTML, CSS
- SEO, SEM
- CMS

... вратите на нашата фирма са отворени за теб!

Ако търсиш работа като Уеб програмист, очакваме твоите CV, снимка и портфолио на mitko at immigroup dot com. Стартовата заплата ще се определи на база опит и знания, но ще е добре да знаем повече за твоите очаквания. Работното място е постоянно, осигуровките са пълни и се работи в офиса ни в центъра на Варна.

P.S. Трябва да знаеш английски на работно ниво, защото българите във фирмата сме малцинство. :)
Активен

tyuio

• Гост
/**

много ме кефят нашенските фирми дето викат WEB "ПРОГРАМИСТ" с Ps, Dw. Няма да е професионална работата ни докато не се разбере че художник и програмист са хора дето учат в различни университети. Аз искам да пусна обява за секретарка с комп.грамтност английски и професионален опит във френската любов за всеки сличай - може да се наложи...

*/
Активен

plamen_f

• Напреднали
  • Публикации: 1246
    • Профил
И аз искам такава като твоята> Но има още - нека е руса, със сини ГОЛЕЕЕЕЕЕМИ очи и да е WEB ПРОГРАМИСТ !  [_]3
Активен

ntrance

• Напреднали
  • Публикации: 696
    • Профил
/**

много ме кефят нашенските фирми дето викат WEB "ПРОГРАМИСТ" с Ps, Dw. Няма да е професионална работата ни докато не се разбере че художник и програмист са хора дето учат в различни университети. Аз искам да пусна обява за секретарка с комп.грамтност английски и професионален опит във френската любов за всеки сличай - може да се наложи...

*/
АхХАХАхАхХХАхХАХА
ХАхаххахаахха , няма по гениален от Българина :Д
Активен