Какво направих дотук:
Инсталирах си gcc-3.2, паралелно с версията 3.3, която битува в машината.
Изпълних командите за инсталиране през CVS, както са дадени от Kopete, с единствената разлика, че преди
./configure
добавих изричен указател за ползване на компилатора 3.2, наместо 3.3, катo изпълних
CC=/usr/bin/gcc-3.2 ./configure
Въпреки това, системата отново върна грешката sanity check за срр, с което ме обезкуражи.
'> Замислям се, дали всъщност проблема не е именно в PreProcessor-а (срр), a нe в gcc. Въпроса сега е, как ОСВЕН изричното ползване на gcc да укажа и изрично ползване на версия за cpp преди да изпълня ./configure ...
Ако някой се сеща как може да стане това, ще ми помогне изключително.
/offtopic Междувременно използвам случая да попитам и за нещо, което Ал. Шопов ми подхвърли като идея вчера... Да ползвам Копете, но за връзка до Яху да ползвам Джабер сървъри... На страницата на Джабер не намерих инфо/ман за подобно решение, но ми се стори елегантно - така няма да се чудя какъв ъпдейт да фрасна при всяко лошо събуждане на някой в Яху, тъй като хората които поддържат сървъра ще се погрижат през него да върви и Яху трафик... Някой знае ли как се постига това? Копете е един от проектите на фодация Джабер, ерго подобно решение не е лишено от смисъл / възможност. Въпроса е как?..
Ако са ви необходими логове или други данни - довечера съм пред машината и ще мога да кача каквото е необходимо за "инспекция"
'>