« -: Feb 15, 2011, 23:02 »
Здравейте приятели,
От няколко седмици насам Делуге ми съобщава, че не може да се свърже с демона си. Съответно и не работи. Просто един празен прозорец и толкова. Като нацъкам старт на демона, ефекта е никакъв. Правил съм го десетки пъти.
По принцип бързо си реших проблема, като минах на vuze. Последния е по-лъскавичък, а и решаващото предимство- има превъзходен превод. Не обичам програми с калпав превод. Ако ще е работа да е работа. Още нещо много ценно. Мога да си вкарвам вече свалени торенти да ги сее, а не като Делугето да тръгва отново да ги сваля.
Ама този ми ти vuze все пак си е жабав. Бав(б)ничко зарежда, а и не е особено подробен в информацията, която дава. Не че има някакво значение за шведския бряг, ама понякога много рядко се лъжа да дърпам нещо от маймунарника и тогава си отеснява.
Та някой имал ли е подобен проблем? И друг път ми се е случвало след обновяване да се чупи, ама по някое време се оправя, а сега след няколко, даже мина едно мащабно обновяване на стотици пакети и не се оправя.
Иначе, за да спазя първа точка- дистрото е Уизи, амд64.
Забравих, инсталирани са всички свързани пакети за всякакви ГПИ и други глупости. Няма го само камона, защото той разкарва всичко останало.