Автор Тема: Не зарежда демона на Делуге  (Прочетена 1034 пъти)

lamer40

• Напреднали
  • Публикации: 29
    • Профил
Здравейте приятели,

От няколко седмици насам Делуге ми съобщава, че не може да се свърже с демона си. Съответно и не работи. Просто един празен прозорец и толкова. Като нацъкам старт на демона, ефекта е никакъв. Правил съм го десетки пъти.

По принцип бързо си реших проблема, като минах на vuze. Последния е по-лъскавичък, а и решаващото предимство- има превъзходен превод. Не обичам програми с калпав превод. Ако ще е работа да е работа. Още нещо много ценно. Мога да си вкарвам вече свалени торенти да ги сее, а не като Делугето да тръгва отново да ги сваля.

Ама този ми ти vuze все пак си е жабав. Бав(б)ничко зарежда, а и не е особено подробен в информацията, която дава. Не че има някакво значение за шведския бряг, ама понякога много рядко се лъжа да дърпам нещо от маймунарника и тогава си отеснява.

Та някой имал ли е подобен проблем?  И друг път ми се е случвало след обновяване да се чупи, ама по някое време се оправя, а сега след няколко, даже мина едно мащабно обновяване на стотици пакети и не се оправя.

Иначе, за да спазя първа точка- дистрото е Уизи, амд64.

Забравих, инсталирани са всички свързани пакети за всякакви ГПИ и други глупости. Няма го само камона, защото той разкарва всичко останало.
Активен

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
Re: Не зарежда демона на Делуге
« Отговор #1 -: Feb 16, 2011, 01:33 »
Няма го само камона, защото той разкарва всичко останало.
Кое е "камона"? ???
Активен

lamer40

• Напреднали
  • Публикации: 29
    • Профил
Re: Не зарежда демона на Делуге
« Отговор #2 -: Feb 16, 2011, 09:11 »
http://packages.debian.org/wheezy/deluge-common

Объркал съм се. Не е било на Делугето. И този е инсталиран, значи всички са инсталирани:

http://packages.debian.org/search?keywords=deluge&searchon=names&suite=testing&section=all
Активен