Автор Тема: win 7 тема  (Прочетена 2578 пъти)

kip

• Напреднали
  • Публикации: 162
  • Distribution: Debian, FreeBSD, Arch Linux
  • Window Manager: Gnome,LXDE,XFCE
    • Профил
Re: win 7 тема
« Отговор #15 -: Sep 13, 2011, 08:08 »
XFCE, LXDE и Gnome ми харесват достатъчно(като визия), но за идеята пробвах темата на Ubuntu. Визуално докарва Win7. Пакетите с икони, визуалните стилове всичко е изпипано. Тук съм съгласен с Mitaka :
Цитат
А защо просто не ползваш Win?
и
Цитат
Не знам, обаче това брутално копиране на интерфейс, лога и така нататаък си плаче за съд....
Проблемите, които открих в тази версия ( 6.8 ) са в инсталатора : файла Win-7Team.gpg трябва да се копира в Files/keys и в деинсталатора (поне за да работи коректно на Ubuntu) да се закоментират редове от 422 до 432 (не ми се занимаваше да поправям скрипта повече). Похвално е, че инсталатора прави пълен бакъп на текущото визуално състояние преди инсталацията и деинсталатора го възстановява напълно.
Активен

AMD

• Напреднали
  • Публикации: 873
  • Distribution: Calculate Linux Scratch 64 / Alt Linux Centaurus 6.0 64
  • Window Manager: Gnome 2.32/3.2 XFCE 4.8/4.10-git
  • AMD Athlon64/Sempron64 4000+Dual Core/3400+
    • Профил
Re: win 7 тема
« Отговор #16 -: Sep 13, 2011, 09:21 »
ROKO__

Можеш ли да ми изкормиш тази WIN 7 тема  за плазма ?! Или поне да кажеш какво и от къде са ползвали... ?
Каквото и да си говорим не можем да отречем професионалните дизайнери и дългите социологически проучвания на МС не са свършили добра работа, win 7 темата е доста красива, а цветовата и гама изобщо не дразни очите, за разлика от плазмата или пък нерномалния гном3
  ::)

Изтегли си линукса и разглеждай как е. Не съм се занимавал с него пише че е плимут тема.
Активен

Господи моля те пази ме от ламерите, от хакерите и сам мога да се пазя.