Автор Тема: Възстановяване на Форматиран с Ubuntu 12.10 HDD  (Прочетена 1444 пъти)

nlo

• Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Значи проблема е следния-Преди ден тръгнах да преинсталирам Убунту тъй като имах някои проблеми,не се ъпдейтваше а имаше 632 актуализации,половината програми не работеха нормално и още доста проблеми,та имам готова флашка но погрешка дадох формат не на дяла а на целия хард и загубих информация събирана 14 Години-снимки,документи,музика,филми,програми,различно инфо и много други.Дори само снимките и документите си да успея да възтановя ще съм доволен.Но след двудневно ровене по форуми и къде ли не не намирам информация каква точно програма да сваля ха буутващата флашка за да мога да възтановя изтрития дял или поне голяма част от информацията.Останалите дялове Не са важни само най големия на който беше въпросната информация.Достигам до извода че трябва да направя буутваща флашка с Уиндоус и на нея да сваля някаква програма с която да направя копие за резерва и да опитам да възтановя липсващия дял.Ако това е важно както казах дяловете бяха изтрити с Ubuntu 12.10,нетбука е Dell mini 10v с HDD 160Gb ,имаше 4 дяла а сега е само един,инсталацията не е завършена тъй като се усетих и спрях всичко преди да тръгне инсталацията но комп. успя да изтрие дяловете.Съжалявам че се разпрострях толкоз но ми е много важно да възтановя нужния дял и ще съм много благодарен на всеки който помогне с някаква информация как да оправа нещата .Благодаря предварително на всички отзовали се. 
Активен

10101

• Напреднали
  • Публикации: 384
  • Distribution: GNU LINUX
    • Профил
Изтегляш system rescue cd  или hiren boot cd, записваш,boot от него, намираш програмата test disk. Има голяма вероятност да възстановиш на приблизително 100 % изгубеното.

Активен

А печат ?

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7496
    • Профил
Вероятно ще ти трябва един външен хард, че ще ти иска мисля отделно устройство ( дял ).
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
apt-get на Ubuntu?
Настройка на програми
Lamer 8 12581 Последна публикация May 29, 2009, 22:35
от go_fire
Ubuntu live to ubuntu alternate?
Настройка на програми
Whisper 3 13662 Последна публикация Aug 30, 2007, 12:56
от bnight
Продавам Ubuntu Desktop 9.04:Kubuntu Desktop 9.04:Ubuntu Server 9.04 x64
Кошче