« Отговор #63 -: Sep 27, 2014, 23:09 »
Един твой градски ме храни мъжката от няколко дни. На него не отговарям, защото много е дал и много ще даде още, пък нека си търка клавиатурата, щом си няма друга жертва.
Ама на теб ще отговоря. Повече от ясно е, че на дистрото на Ми си работи. Тук ми се намира един техен оригинален от 2010-та.
Ще го напиша бавно. Идеята беше да се наподоби инсталацията на Дари. Това означава последното Убунту. Това означава инсталатора им от шибаният им портал, който иска регистрация, за да изтеглиш програма под ОПЛ. Това включва да си създадеш потребител Ivo, а не Microinvest. Това включва да избереш инсталация не с мъсял, а със сялите.
А аз съм с мобилна връзка, която е ограничена до 500 меги месечно и се налага да се разхождам до центъра на града (а живея на практика извън града), за да моля и търся компютри дето са с неограничена и що годе бърза връзка.
Кое не стана ясно?!?
п.п. По между другото и съвсем не между, другарката от Пазарджик е един от най-свестните хора в тая държава и ако бях на него щях да ти тегля една каруцарска, ама не е такъв човек. Не мога да разбера, как е възможно да съществува човек дето, може да го храни.
« Последна редакция: Sep 27, 2014, 23:12 от go_fire »

Активен
В $por4e2 e истината

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear